RockStation

Már próbál a Bodom After Midnight, Alexi Laiho új csapata

2020. május 11. - theshattered

bodomaftermidnight.jpgSzorgosan gyúrja a jövőbeli koncerteken előkapandó dalokat az Alexi Laiho-vezette Bodom After Midnight. Az egyelőre csak az anyacsapat, a tavaly szétszakadt Children Of Bodom dalait játszó zenekar egyik próbájáról a Paradise Lostból kölcsönzött Waltteri Väyrynen be is mutatott egy videót, a dal természetesen az ős-Bodomosoknak nem lesz újdonság.

A Bodom After Midnight legénységét Alexi Laiho, a Chilren Of Bodomból "átmentett" Daniel Freyberg, Waltteri Väyrynen, Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) és a turnébillentyűs Lauri Salomaa alkotja.

 

Alexi Laiho: "Children Of Bodom-dalokat fogunk játszani, mivel a közönség nagy része ezeket akarja hallani. Egyébként is én írtam azokat a dalokat, így nem látom bármi okát, hogy ne játszhatnám őket. Lesznek úgynevezett 'alap' dalok, de vannak tervek egy-két, a Children Of Bodom által régen, vagy egyáltalán nem játszott dalra is, szóval elég változatos lesz a szett. Minden koncerten megpróbálunk a lehető legváltozatosabb dallistával előállni.

Már nagyon várom, hogy színpadra léphessek ezzel a csapattal. Élőben játszani hatalmas része az életemnek. Még ha csak néhány hónap is telt el az utolsó koncert óta, számomra már éveknek tűnik, hiányzik a zenélés."

bamlogo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515676610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum