RockStation

Négyesben folytatja az Archaic!

2020. május 25. - theshattered

archaic2020.jpgÚgy döntött az Archaic legénysége, hogy nem keresnek új frontembert Jósa Tamás helyére, hanem házon belül oldják meg a dolgot: Erdélyi Péter kerül át a mikrofon mögé. A zenekar ezzel együtt örömmel jelentette be, hogy a No Name Agency veszi át az ügyeiket, akik a nemzetközi porondon is igyekeznek majd segíteni a thrashereket.

"Néha megéri csúszni egy bejelentéssel, mert lehet, hogy kettő lesz belőle...
Elsőként, a zenekar némi tanakodás és pár próba után úgy döntött, hogy négyesben folytatja tovább, az énekesi posztot pedig a gitárosunk, Peti fogja átvenni, akinek egyáltalán nem ismeretlen ez a terep, hiszen több korábbi zenekarában is évekig volt front énekes.
Ezenfelül csatlakoztunk a No name Agency szervezői csapatához, akik a nemzetközi koncertek és fesztiválok szervezésében segédkeznek majd.
Izgalmas idők jönnek, alig várjuk, hogy ősszel találkozzunk élőben is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615714390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum