RockStation

Soha nem láthatjuk már a Minor Threatet a színpadon

2020. május 26. - theshattered

minor-threat-2018-featured.jpgEgy friss, a Fake Names albumával kapcsolatos interjúban az egykori Minor Threat basszusgitárosa, Brian Baker elárulta, már nem fogja senki sem élőben látni a mindössze pár évig létezett HC csapatot, akárhogy is szeretné. Ennek persze meg is mondta a miértjét, amit meg is lehet érteni. Csak na...

"Nem fogunk már többé koncertezni. Ennek akkor, annak idején volt itt az ideje. Sokkal jobb békén hagyni ezt a dolgot, mint elrontani azzal, hogy néhány öreg csóka a tinédzser korában írt dalokkal koncertezik. Nem akarok visszafelé tekinteni, szeretek új dolgokat alkotni. Engem a Minor Threat újbóli összehozása nem töltene el elégedettséggel, véleményem szerint többet ártana a névnek, mint használna. Mindenki szeretné, ha élőben láthatná a csapatot, de szerintem ha ez megtörténne, már nem feltétlen lenne olyan eredménye, mint várnák."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315717452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum