RockStation

Augusztus végén érkezik az Amaranthe következő nagylemeze!

2020. május 27. - theshattered

_mg_4457.JPGKözhírré tétetett, mikor fog megjelenni az Amaranthe következő albuma,a 2018-as Helix utódja! Az Angela Gossow-val közös Do Or Die révén már egy promó dallal rendelkező, viszont egyelőre még ismeretlen című lemez nagybetűs dátumáról szóló, abszolút lelkes bejelentés az alábbiakban olvasható.

"Teljesen kész a hatodik nagylemezünk anyaga! Múlt vasárnap néhány újságírónak és neves zeneipari szakembernek lehetősége volt hallani az új felvételeket, a visszajelzések pedig lenyűgözőek voltak. Ez pedig még jobban feltüzelte a bennünk lévő várakozást!

Most már hivatalosan is elárulhatjuk, hogy a lemez augusztus 28-án fog megjelenni, az egész Amaranthe és csapata izzik a vágytól, hogy rászabadíthassuk ezt a szörnyeteget a gyanútlan világra. Tartsátok nyitva a szemeteket, mert jön az eddigi legmonumentálisabb és kidolgozottabb Amaranthe nagylemez!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215718418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum