RockStation

Négyszámos minikoncertet adott Doro

2020. június 02. - theshattered

doro02.jpgEgy rövidke, mindössze négy dalból álló akusztikus koncertet adott Doro Pesch. A Gelsenkirchenben, egy hétezer fős, értelemszerűen most üres amfiteátrumban felvett előadáson felcsendült az I Rule The Ruins, a Für Immer, az All We Are és az A Thousand Years is.

Doro: "Ez egy nagyszerű helyszín. Amikor legutóbb itt játszottam, több, mint hétezer ember előtt léptem fel. Teljesen szürreális érzés volt közönség nélkül előadni ezeket a dalokat. Nagyon remélem, hogy hamarosan visszatérhetnek az élő koncertek is és hogy azok biztonságosak lesznek.

Nagyon köszönöm Klaus Vanscheidtnak, hogy gitározott nekem, Thomas von der Heiden operatőrnek a remek képekért és persze a Rockpalast nagyszerű csapatának, valamint az amfiteátrum személyzetének is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2515733316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum