RockStation

Reményképek - Friss dallal jelentkezett a Your Last Steps

2020. június 03. - theshattered

yourlaststeps2020.jpgBemutatta az idénre várható új EP-jének, a Haragom Cipelte Szekerét Vesztőhelyem Várába címre keresztelt anyagnak az első dalát a nagykanizsai, modern metalos Your Last Steps. A Reményképek és annak dalszöveges videója az alábbi, de ha még kérnétek, lentebb a korábban kiadott Álmatlan is megtalálható.

Pénteki napon megjelent a Reményképek című dalunk, mely a közelgő ötszámos EP-nkről származik. Az EP a "Haragom cipelte szekerét vesztőhelyem várába" címet kapta és 2020-ban várható.

A YOUR LAST STEPS egy öttagú modern metal formáció, mely 2013 elején alakult meg Nagykanizsán. Kilencszámos első albumuk "Elrejthetetlen" címmel jelent meg 2017-ben. Második albumuk ("Kezemben tartom") 2019-ben érkezett, de a csapat legújabb kiadványa egy ötszámos EP lesz: a Reményképek című új daluk is ezen található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7315737464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum