RockStation

Kész az új Deftones, szeptemberre várható a nagylemez!

2020. június 15. - theshattered

deftonespromo_full.jpegMár biztos, hogy új nagylemezzel tér vissza hozzánk jövőre a Deftones. Az eredetileg június 3-ra tervezett, végül aztán 2021-ben pótlásra kerülő buli előtt már jóval kint lesz a 2016-os Gore utódja, olyannyira, hogy ha minden összejön, már szeptemberben elérhető lesz a lényegében már egy éve rögzített csomag.

Abe Cunningham: "Már mindent felvettünk a nyár folyamán, tavaly június-júliusban stúdióztunk a dalokkal. De nem akartunk semmit sem elkapkodni. Viszont végre befejeztünk mindent. Keverjük az anyagot. Los Angelesben vettük fel, aztán Seattle-ben keverjük meg.

A régi barátunkkal, Terry Date-tel dolgozunk, akik egy csomó korai anyagunkon, meg hasonlón dolgozott. A karantén alatt is ott volt, ami egy kicsit megnehezítette a dolgokat, de megoldottuk, hogy akkor is meg tudja keverni az anyagot, ha mi nem tudunk vele lenni. Sokkal jobb, amikor mindannyian egy szobában vagyunk. Hamar meg tudjuk beszélni, megvitatni, amit kell és tenni a dolgunkat. De végre már készen van. Épp most maszterelik, aztán kész is a java. Úgyhogy volt mit tenni a leállás alatt is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2015809008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum