RockStation

Nyitott lenne egy Kyuss-reunionra Josh Homme

2020. július 16. - theshattered

35842494_10157454936789908_4395577012282982400_n.jpgMint több legendás zenekar, a Kyuss sem feltétlen kapta meg azt az elismerést, amit meg kellett volna. Legalábbis amíg aktívak voltak. Azóta persze megszaladt a csapat ázsiója, egy egész színtér épült az általuk lefektetett hangzásra, az egykori tagok Kyuss Lives! néven nálunk is megfordultak, de egyvalaki eddig nem igazán akart részt venni ebben az egész mókában: Josh Homme (az ezt övező jogi hercehurcákba most ne menjünk bele). A Queens Of The Stone Age vezére viszont az ...And The Circus Leaves The Town megjelenésének huszonötödik évfordulója alkalmából adott interjúban elárulta, bizonyos körülmények mellett akár még nyitott is lenne egy kis múltidézésre, de sok itt még a "ha"...

Josh Homme: "Gondolkodtam már rajta, főleg az elmúlt pár évben, hogy lehetne valami különlegeset csinálni, rendbe hozni azokat a hibákat, amiket Brant és sajnos John csinált. Csak játszanánk és eladományoznánk az összes pénzt. Zenélnénk a rajongóknak, lenne öt dollár a beugró, hogy fedezze a költségeket, aztán annyi. Ki kell azt is találni, hogy például hogyan járna ezzel a zenekar a végén. Mert ez sosem a pénzről szólt. Sosem a pénzről! Nem is a hírnévről, ezért volt szomorú, amit annak idején a többiek megtettek."

Az eredeti podcast adás IDE KATTINTVA érhető el, tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2816008742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum