RockStation

Viharos szájacskája kilenc húrra mondja - Új klip az Emmure-tól

2020. július 26. - theshattered

emmure_2016.jpgPéntektől fizikai formátumban is elérhető lett az Emmure új nagylemeze, a Hindsight, melyet már előzetesben is jól megszórtak videókkal. A Frankie Palmeri által vezetett kvartett a Thunder Mouth című dalra adta ki a manga szerű videót, melyet Frankie Nasso rendezett.

hindsight.jpeg01. (F)inally (U)nderstanding (N)othing
02. Trash Folder
03. Pig's Ear
04. Gypsy Disco
05. I've Scene God
06. Persona Non Grata
07. Thunder Mouth
08. Pan's Dream
09. 203
10. Informal Butterflies
11. Action
12. Bastard Ritual
13. Uncontrollable Descent

Frankie Nasso: "Egy olyan világot akartunk teremteni, amiben utalások vannak az Emmure-mitológia különböző témáira és rétegeire - a karcos underground utcai kulturától kezdve egészen a túlvilági, rémálomszerű témákig.

Frankie Palmeri egy tökéletes anime antihős, egy összetett karakter, akinek valódi érzelmei vannak egy olyan kifacsart világban, ahol bármi megtörténhet.

Jó móka volt négy különböző országból származó művésszel elkészíteni ezt a manga-inspirálta videót, reméljük, hogy a jövőben sikerül kibővíteni ezt a történetet egy folytatásos sorozattá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316064728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum