RockStation

Jön a Tribulation következő albuma!

2020. augusztus 27. - theshattered

tribulation2020.jpgJövő januárban fog megjelenni a Ghost előtt Budapesten is megfordult Tribulation következő nagylemeze, a Where The Gloom Becomes Sound. A 2018-as Down Below várhatóan igen boszorkányos kistestvérének a borítóját már megmutatta, de a további részletekkel egyelőre váratnak minket.

tribulationgloom.jpg

"'Down, further down, Where the Gloom Becomes Sound...', Anna-Varney Cantodea énekelte ezt még az előző évezredben, egy teljesen másmilyen világban. Mi ezzel a lemezzel még a 'mélyen odalentnél' is mélyebbre mentünk. Egy mogorva lemezt írtunk, tele riasztó árnyakkal és hatalmas varázslattal. Egy mitologikus bestiárium, ami a sivatag homokjától az éjféli napig terjed, a ködös, történelem előtti múlttól a képlékeny, várható jövőképünkig. Átvitt értelemben, szó szerint és zeneileg is. Jamie Elton producerrel együtt dolgoztunk azon, hogy valami vadat és nem evilágit alkossunk, valamit, ami elviszi a hallgatót egy éjszakai kalandra, kezdve Fernand Khnopff jól ismert jósnőjétől a borítón, egészen az összes istenig, istennőig, nimfáig és démonig, akiket megidéztünk a felvételek alatt. A hab a már amúgy is fagyos tortán Tom Dalgety segítsége volt, akinek az utolsó simításokat köszönhetjük."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3916178470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum