RockStation

"Letter To You" címmel érkezik Bruce Springsteen új albuma

2020. szeptember 15. - rockstation

bruce-springsteen.jpgBruce Springsteen és az E Street Band vadonatúj lemezzel jelentkezik “Letter To You” címmel, amely október 23-án jelenik meg a Columbia Records gondozásában. Az új albumot – amely már az énekes 20. lemeze-  New Yerseyben az énekes saját stúdiójában vették fel, 12 dalának mindegyike Springsteen és együttese jellegzetes stílusában fogant.

A “Letter To You” egy érzelmekkel teli lemez lett.” – nyilatkozta Springsteen – “Szeretem a hangzását, hiszen teljesen élőben vettük fel az egészet a stúdióban, és később sem kozmetikáztunk a rögzített anyagon. Ez valami olyasmi, amit eddig még soha nem csináltunk. Öt nap alatt vettük fel az egész lemezt, és életem egyik legnagyobb élménye volt ez az esemény.

Az lemez 9 új dalt tartalmaz és 3 korábbi, az 1970-es években írt, de eddig ki nem adott szerzeményt. Springsteen-hez a lemezfelvételekhez a teljes E Street Band csatlakozott: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano és Jake Clemons. A “Letter To You” producere Ron Aniello és Bruce Springsteen, a keverésért a legendás Bob Ludwig felelt.

bruce-springsteen-letter-to-you.jpg

  1. “One Minute You’re Here” – 2:57
  2. “Letter to You” – 4:55
  3. “Burnin’ Train” – 4:03
  4. “Janey Needs a Shooter” – 6:49
  5. “Last Man Standing” – 4:05
  6. “The Power of Prayer” – 3:36
  7. “House of a Thousand Guitars” – 4:30
  8. “Rainmaker” – 4:56
  9. “If I Was the Priest” – 6:50
  10. “Ghosts” – 5:54
  11. “Song for Orphans” – 6:13
  12. “I’ll See You in My Dreams” – 3:29

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716201842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum