RockStation

Hamarosan stúdiózik az At The Gates!

2020. október 07. - theshattered

atg2017.jpgAzért valljuk be, az At The Gatesnek nagyon bejött a pár évvel ezelőtti visszatérés! Leszállítottak két remek albumot, nyomtak pár veretes koncertet és már kész is a következő lemez anyaga! Még ha a legutóbbi anyag, a To Drink From The Night Itself időszaka után ott is hagyta a csapatot az alapító gitáros, Anders Björler (a helyét Jonas Stålhammar vette át), a lendület nem szakadt meg, Adrian Erlandsson, a zenekar dobosa büszkén jelenti, a következő hónapban elindulnak és felveszik a friss termést!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One month til we hit the studio to record our new album!! The preparations are going well and we can’t wait for you to hear what we have been working on!! #TNOB #newalbum2021 #atthegates

Atthegatesband (@atthegates_official) által megosztott bejegyzés,

Az album megjelenése természetesen 2021 előtt semmiképp nem várható, de van egy olyan sejtésünk, hogy akármikor is jön majd a pakk, ki lesznek elégítve az igények!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr716230382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum