RockStation

Szorgosan készül a Ronnie James Dio-ról szóló dokumentumfilm

2020. október 25. - theshattered

dio.jpgHamarosan elkészül az első hivatalos, Ronnie James Dio életét feldolgozó dokumentumfilm, igaz, a COVID okozta leállás miatt itt is szünetel a tényleges munka. A fejleményekről a 2010-ben elhunyt énekes felesége és menedzsere, Wendy Dio számolt be, ha hihetünk a szavainak, egy elég nagy volumenű alkotást adnak majd ki a kezeik közül!

"A BMG-vel kezdtük el a munkálatokat, olyan rendezőkkel, akik már több mindent is letettek az asztalra. És nagyon elégedett vagyok velük. Természetesen most minden munkálat szünetel. De minden ott lesz benne Ronnie gyerekkorától kezdve egészen a haláláig. Azt hiszem, interjúztak már Jack Blackkel, meg Ronnie összes zenésztársával, valamint Doug Aldrich-csel és talán Jeff Pilsonnal is. Legközelebb Arizonába mennek, hogy Rob Halfordot és Lita Fordot is meginterjúztassák. Aztán Angliába utaznak, hogy Tony Iommit kikérdezzék. Azt hiszem, Geezert már letudták. Úgyhogy lesznek itt érdekes sztorik, több ember szájából is. Találtam egy rakás régi Super 8-as filmet és más cuccot, nagyon-nagyon érdekes lesz... Nagyszerű film lesz, sok olyan dolgot megmutat majd az embereknek, amiről nem tudhattak korábban."

"Reméljük, hogy a Sundance-fesztiálra már el tudjuk vinni. De most várunk, mivel természetesen minden leállt. Úgy terveztük, hogy '21 elejére már kint lesz a film. Szerintem így is meg fog jelenni jövőre, de a leállás miatt nem tudom, pontosan mikor. Minden attól függ, hogy mikor tudunk visszatérni a munkához. Most éppen a fényképeket nézik át. Még mindig rengeteg dolgot küldözgetek nekik, hogy legyen miből válogatni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7616255126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum