RockStation

Feldolgozással tiszteleg a Journey előtt a Firstborne

2020. november 25. - theshattered

firstborne2020.jpgFriss, igaz, most nem saját nótával jelentkezett a Chris Adler és James LoMenzo által fémjelzett Firstborne. Az alig egy hete Sacred Lights címen új számot pattintott kvartett a Journey-klasszikus Separate Ways-t kapta elő és formálta saját arcára, ami mint kiderült, Chris Adlernek már régi álma volt. Mondjuk azt megnéztük volna, hogy Randy Blythe hogy dobja ki ezeket a magasakat! :)

Chris Adler: "Nehéz nem elismerni a Journey érdemeit. Mint zenész, mindig is nagyra tartottam a tagok egyéni tudását, amit egy ilyen, azonnal ragadó formában voltak képesek egyesíteni. Mindig is szerettem volna egy Journey-feldolgozást, mindig úgy gondoltam, hogy a Separate Ways a 'legkeményebb' daluk. A gond viszont mindig ugyanaz volt. Senki sem tudta elénekelni. Amikor az indiai turnénkon találkoztam Girish-sel, tudtam, hogy azon kevesek egyikét ismertem meg, akik önerejükből el tudják énekelni ezt a számot. Ez a zenekar célja. Vagyis hogy bármit megtehetünk - érezzük jól magunkat és osszuk meg azt mindenkivel!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9316300652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum