RockStation

Önmagát parodizálja a Nickelback énekese a Google Photos videójában

2020. december 23. - theshattered

0nickelback2016_09_eredmeny.jpgLook At This Photograph - ez a sor, ha még a teljes dalt nem is ismeritek, biztosan beleégett az agyatokba, ha máshogy nem, hát a mémek által. A Nickelback egyik nagy slágerére persze a Google Photos sem volt rest lecsapni a promóciós videójában, melyhez maga Chad Kroeger készített egy önmagának is beszólogató paródiaszöveget.

Chad Kroeger: "Tizenöt éve nem gondoltam volna, hogy a telefonunkon lévő képeink ennyire egyértelmű részei lesznek az életünknek. Amikor a Google megkeresett a dal és a Google Photos összeházasításának ötletével, úgy voltam vele, hogy egyszerre lenne vicces és nosztalgikus, ha adnék a dalnak egy felfrissített szöveget és megosztanám benne a legkedvesebb emlékeinket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5916355460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum