RockStation

A Netflixen szeretné bemutatni a következő lemezéhez készített filmjét Devin Townsend

2020. december 27. - theshattered

devin-16.jpgJavában írja a jövőre várható albumának, a The Puzzle-nak az anyagát Devin Townsend, ami ha minden igaz, nem lesz egy egyszerű hallgatnivaló. Viszont a lemez mellé jár majd egy teljes film is, aminek az anyagát a Netflixen keresztül szállítaná le a fanoknak az énekes-gitáros.

Devin Townsend: "Fogtam ezeket a Travis Smith által készített absztrakt felvételeket, a Premierrel pedig ráraktam egy olyan filtert, ami színekkel és formákkal tölti ki az összes negatív űrt. Néhol erőteljesen ráközelítettünk, abból lettek a tájak, ezeket raktuk át három dimenziósba. Fogtuk ezeket a művészeti darabokat, tereptárgyakat csináltunk belőle, ezekre pedig pálcikaembereket helyeztünk. Ezek az emberkék egyszerű, evilági dolgokat csinálnak majd ebben a hatásos, de félelmetes tájon. Ennek az aláfestése lesz majd a zene."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416358432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum