RockStation

Tankcsapda klippremier: Itt a Plasztik József videója!

2020. július 26. - theshattered

tankcsapda_2020.jpgMegérkezett a Tankcsapda új dalához, a Plasztik Józsefhez készített videó. A Sidi által rendezett és rajzolt klip alapötletét teljes mértékben a Tankok rakták össze, íme a végeredmény!

Tovább

Legalább huszonöt év börtönre számíthat a Manowar volt gitárosa

Manowar2012_3.jpgMinimum negyed századnyi hűvös vár a Karl Loganre, a Manowar volt gitárosára (a képen bal oldalon látható). A 2018-ban letartóztatott, most ötvenöt éves zenészre gyermekmolesztálásáért került fel a karperec, majd pedofil tartalom birtoklásért került ténylegesen is rács mögé - ekkor, pont ezek miatt került ki a zenekarból is. Logan a napokban elismerte a bűnösségét a pedofil tartalom letöltésében és birtoklásában, így jó ideig biztosan kapja majd az ívet a hűvösön.

Tovább

Dalszöveges videót készített a We're Here Because We're Here egyik dalára az Anathema

anathemamascot.jpgMárciusról szeptemberre, majd onnan januárra lett tolva az Anathema speciális turnéja, melyen az idén tíz éves remekművüket, a We're Here Because We're Here-t fogják bemutatni a közönségnek. A csapat az évfordulóra való tekintettel vinyl és letölthető formátumban újra kiadta az albumot, melynek az egyik bónuszdalához, a Thin Air (Lockdown 2020 Version)-höz egy dalszöveges videót társítottak.

Tovább

Jön az énekes-féle Batushka új anyaga, a Raskol

batushka2019.jpgA napokban bemutatott klipes dal után sejthető volt, hogy valami új anyagot rejt a csuha alatt a Batushka. Az énekes és a gitáros vezetése által két részre szakadt zenekar közül az előbbi által fog megjelenni a Раскол, vagy latin betűkkel írva Raskol címre keresztelt ötdalos EP, melyről egy újabb számot adott ki a csapat. Ez az Irmos III.

Tovább

Sorra szüli az archív koncertvideókat az AC/DC, újabb résszel bővült a rockerek Back In Black-sorozata

acdcold.jpgNegyven éves minden idők egyik legsikeresebb rocklemeze, az AC/DC Back In Blackje. A csapat ezt megünnepelendő a többféle merch mellé két videósorozatot is elindított, az egyikben archív felvételekkel, a másikban visszaemlékezős videókkal szórakoztatva a nagyközönséget. Lentebb mind a két széria legújabb fejezetét megtaláljátok, az egyikben a Let Me Put My Love Into You hivatalos klipjével, a másodikban a Back In Black címadójának főszereplésével.

Tovább

Limitált ideig nézhető az AC/DC Back In Blackes kisfilmje

acdcold.jpgMindössze negyven órán keresztül látható az a huszonpár perces kisfilm, melyben az AC/DC tagjai beszélnek az idén negyven éves nagylemezükről, a Back In Blackről. A kisfilm az este folyamán debütált, így a hétvégén még lesz idő bedarálni az alkotást, mely egészen Bon Scott halálától indítja a szálat.

Tovább

Majdnem pontosan egy évvel kerül arrébb a Pearl Jam koncertje

pj2020dannyclinch.jpgHa a vírus nem szólt volna közbe, már egy bő hete túllettünk volna a Pearl Jam budapesti koncertjén, de az ismert okokból ez nem valósult meg. A szervezőknek szerencsére sikerült megoldani, hogy csak visszatérjenek hozzánk az idén új lemezzel, a Gigatonnal jelentkezett rockerek, így 2021. július 14-én mindenki láthatja, hallhatja majd őket. Az eddig megváltott jegyek természetesen automatikusan érvényesek lesznek az új estére is.

Tovább

Újabb dalt adott ki a virtuális világ körüli turnéjáról a Suicide Silence

suicidesilence_press_2020_credithristo_shindov.jpgA Suicide Silence valószínűleg nagyon várta, hogy az előző albumuk utáni zakó után újra leszedhesse az arcokat a Become The Hunter turnéján. Talán mondani sem kell, jött a járvány, mindenki otthon maradt, de az ötösben csak ott volt a vágy, hogy megmutassa, mire képes, így virtuális világ körüli turnéra indult. Erről a Disengage-t már korábban bemutatták, most pedig egy újabb nyaktorna-pozitív sláger, az Unanswered lett a soros, persze szigorúan, csak hogy érezzük a törődést.

Tovább

Szállodaerkély, mint nézőtér?

otorvaldhotel.jpgÉrdekes ötlettel állt elő az ukrán O.Torvald, akik néhányak számára a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál ukrán indulóiként lehetnek ismertek. A csapat a járványhelyzetet valamilyen szinten kijátszva egy hotelbe csődítette a rajongóit, aminek az erkélyeiről lehetett élvezni a koncertjüket. A szobákban egyszerre négy ember tartózkodhatott, a piát pedig mindenki maga vitte, szóval elég otthonosnak tűnik, hangzik a dolog. Reméljük, azért nem kell a jövőben ilyen mondatokat megszoknunk, mint "Tapsol a negyedik emelet!", vagy "Melyik a leghangosabb szint?", netán a vertikális hullámzás okozta örömöket.

Tovább

Kirk Windstein vendégszerepel az Ingested friss dalában

ingested2020.jpgWhere Only Gods May Tread lesz a címe az Ingested új korongjának, ami augusztus 14-én fog megjelenni. Az eddigiek alapján is izmos pakkot egy újabb ásszal, Another Breath-tel mozgatják meg, melyben egy bizonyos Kirk Windstein is megcsillogtatja a tudását. A csapat, ha addig nem jön közbe semmi egyéb, december 13-án Budapesten is be fogja mutatni az új termést, ennek a helyszíne a Dürer Kert lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum