RockStation

Legalább huszonöt év börtönre számíthat a Manowar volt gitárosa

2020. július 26. - theshattered

Manowar2012_3.jpgMinimum negyed századnyi hűvös vár a Karl Loganre, a Manowar volt gitárosára (a képen bal oldalon látható). A 2018-ban letartóztatott, most ötvenöt éves zenészre gyermekmolesztálásáért került fel a karperec, majd pedofil tartalom birtoklásért került ténylegesen is rács mögé - ekkor, pont ezek miatt került ki a zenekarból is. Logan a napokban elismerte a bűnösségét a pedofil tartalom letöltésében és birtoklásában, így jó ideig biztosan kapja majd az ívet a hűvösön.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9716077528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bafana 2020.07.27. 10:36:28

Nem volt a NER rendszerének a tagja...

szánmonoxid 2020.07.27. 13:02:34

Ma Magyarországra szökik, megúszta volna pár százezres pénzbüntetéssel.

@Bafana:
Kaleta sem, mivel MSZP-s.

iovialis 2020.07.27. 14:49:51

@szánmonoxid: Biztos is... A Fidesz egyik legrafináltabb trükkje, hogy aktív MSZP-sekkel töltötte fel a diplomáciai kart :D

Mickey Pearce 2020.07.27. 15:19:34

@iovialis: Ő már akkor régen a diplomáciai kar tagja volt. Ha meg kivágják, akkor megy az ajvékolás hogy fasiszta diktatúra van és kirúgják a szakértőket. Na ő volt a szakértő bazmeg :)

Mickey Pearce 2020.07.27. 15:27:17

Azért ilyenkor jó lenne tudni, hogy pontosan mit követett el a hős gitáros, mert némely országokban teljesen elmebeteg szabályozások vannak (főleg ha összevetjük más országokéval). Az életkori határok nagyon szórnak. Nem mindegy hogy 8 éves fiúkat (ez is egy műfaj) molesztált, vagy a legal age előtt 1-2 nappal levő jólfejlett lányokat dugott a koncertek után és készített róluk felvételeket.
Csak egy számomra furcsa dolog: a Berlusconit azért vádolták meg "megrontással", mert egy 2 éve profi prostituáltként dolgozó nővel izélt aki 17 éves volt és kinézett az bőven 18-nak is. Ha meg nem megy el "dolgozni" Európába, Marokkóban már régen férjhez adták volna. Mit lehetett már szegényen "megrontani" :))) Ilyen a jog

iovialis 2020.07.27. 15:43:13

@Mickey Pearce: Nem kívánom hasonló érdességgel viszonozni a stílusát. Fussa át azonban a következőt.
hu.wikipedia.org/wiki/Kaleta_G%C3%A1bor
Nem valami bőséges, de ennyiből MSZP-s káderséget levonni, khm, több, mint merész (inkább amolyan "hazudozásos-felelősségáthárításos", classic bolsevik módszer.)
(N.B.: Nem állítom, hogy az illető Fideszes/KDNP-s - de azért kizárni nagyon nem merném, látván, hogy kb. honnan felfelé nem lehetséges külsősnek lenni.)

Mickey Pearce 2020.07.27. 16:08:09

@iovialis: keverni teccik szánmonoxiddal. Én csak azt írtam hogy ő volt a szakértő, a folytonosság ami oly fontos a diplomáciában. Akkor állna meg a fideszes "vád" ha mondjuk a Szíjgyártó fusbalcsapatának tagjaként került volna diplomáciai pozicióba. A pedofilia egyébként nincsen ráírva az emberre, Kaleta lehetett egy nagyon szorgalms, rendes dilpomataés kellemes társsasági ember. A pedofilság akkor derül ki amikor lebukik. (a buzik egy részén legalább látszik, az nyilván rendben van a liberális (közös európai??) értékrend szerint, ha Kaleta kirúzsozva és ki retiküllel jelenik meg egy tárgyaláson). Na sikerült buziznom egyet :)

iovialis 2020.07.27. 16:39:53

@Mickey Pearce: Dehogy teccem keverni. Kaleta úgy "régi motoros", hogy 2001-ben kezdte a külügyi pályát. (Tehát még az is lehet, hogy nem a szocik embere, de ez csak óvatos feltevés részemről, mondtam már.) Abból, hogy 2002 után nem lehetetlenítették el (ld. "karrierdiplomácia", hivatali kar, stb.) legfeljebb ugyanannyira lehet az MSZP-s mivoltra következtetni, mint a 2010. utáni pályafutásából a Fideszesre (de azért inkább kevésbé, szimpla matematika).
Mindehhez hozzávéve, hogy azért 2010. óta akadt példa szakértők/szakemberek kirúgására is, a nem kirúgott szakemberek vagy piszok szerencsések, vagy legalább kicsit fideszesek/kerdemek voltak. Szándékosan nem sorolom ide a "nagyon rátermett/szorgalmas/tehetséges" kategóriát, mert ez 2010. után valóságos muleta, az olyanokat könyörtelenül eltávolították. (A diplomáciában pl. igen, kellett a hely a focista haveroknak is.)

bobijub 2020.07.27. 17:44:12

@Mickey Pearce:
valamelyik ezerrészes krimisorozatban panaszkodott a kisasszony, hogyaszongya: a pornőfilmben lehettem én a főszereplő, mert már elmúltam tizennyolc. de a film partijára nem engedhetnek be, mert ott alkoholt szolgálnak fel és én még nem vagyok huszonegy. na asszem nem csak Magyarországon igaz az, hogy kábé ilyen vicces a gyerekpornó és a legal age viszonya. ja, bocs, fordítva a legal age és a gyerekpornó viszonya.

ettől függetlenül mértéktelenül nem értek egyet azokkal, akik ezen ügy kapcsán a szorgalmas nemtetszéskifejezésük során a "beteg" szót használják. értem én, értem én, hogy aki - tényleg jogosan - fel van háborodva, az igyekszik minél erősebbnek gondolt kifejezéseket összegyűjteni, amikor egy ilyesféle elkövetővel kapcsolatban kommentel vagy akár mikrofonba kamera előtt nyilatkozik. de amikor többek között a "beteg" szót is beveti, akkor nem gondol bele, hogy ezzel, ahelyett hogy a megérdemelt szidalmakat záporoztatná felháborodása tárgya felé, inkább egyrészt kicsinyíti a cselekmény súlyát (ha beteg, akkor nem büntetni, hanem gyógyítani kell) másrészt miért is kell egy ilyen ember betegnek nevezésével sértegetni azokat, akiknek éppen torokfájásuk-pajzsmirigytúltengésük-szívritmuszavaruk-satöbbijük van ?!?!?

molyos1 2020.07.27. 18:28:01

@Mickey Pearce: 2001-ben lépett be a Külügybe. Ki is volt akkor kormányon? Hát nem az MSZP, mert már folyt az egész pályás letámadás.

molyos1 2020.07.27. 18:30:04

@Mickey Pearce: Nem buziztál, csak bemutatkoztás!

Mickey Pearce 2020.07.27. 19:28:08

@bobijub: "legal age" is a mess :) Az USA-ban államonként is különbözik, ami mutatja hogy az egész egy nonsense.

Ez a "beteg" téma nagyon bonyolult dolog a jogban. Nem is mennék bele. Csak megjegyzem hogy több országban a pedofiloknál felmerül a kémiai kasztrálás lehetősége (börtön helyett) Ez nyilván a betegség teoriát támogatja. És ez azért nagyon érdekes, mert pl 50 évvel ezelőtt a UK-ban az aktív buzulás volt pont olyan kategóriában mint most a pedofilia, az "elkövető" választhatott a börtön és a kémiai kasztrálás között. Mára meg annyit fejlődött a világ, hogy a buzulás már becsület és dicvsőség dolga, míg a pedofilia tart ott mint korábban a buzulás. Ezt hívják evolúciónak :))) Nem véletlenül támadja az extrém konzervatív lengyel egyház a "buzilobbit" azzal hogy a pedofiliának csinál helyet, sajnos van ott néhány konkrét ilyen összefonódás (most itt nem kell azon viccelődni hogy pont a katolikus egyház aggódik a pedofilia miatt, minden oka meg is van rá és a "liberális" pápa fel is lép ellene amennyire lehet)

Piri és Barkas 2020.07.27. 21:12:16

@Mickey Pearce: Abszolút igazad van. Ha Algériában, Marokkóban, Szudánban vagy akár Palesztínában ugyanezt a lányt eladják 2 kecskéért 12 éves korában, akkor minden ok. Megy a világ tovább. No problem. De ez a szerencsétlen marokkói átment a "fejlett" nyugatba dugni, ahol mások a szabályok. Az már persze hiba, hogy Berlusconi ezt nem tudta, vagy nem akarta, de általánosságban ez egy konkrét agyhalott, struccpolitikai történet. Törődjünk már a lényeggel könyörgöm !! A legal age meg a po-rn-óról meg ne is beszéljünk. USA az kb a no. #01 agyhalott ebben a témában. Kiirthatod a várost páncélököllel, de sört még nem ihatsz. Az elnök nem szopathat és hazudhat, de ha pornósztár vagy (értsd a legnagyobb k-u-r-v-a a földön) akkor 300 000-en like-olnak és követnek.Beteg világ.

Nomad_ 2020.07.27. 22:30:52

@Piri és Barkas: “A z elnök nem szopathat és hazudhat, de ha pornósztár vagy (értsd a legnagyobb k-u-r-v-a a földön) akkor 300 000-en like-olnak és követnek.Beteg világ.”
Na most ezzel mi a bajod? Suszter a kaptafánál. Az elnök ne pornózzon, a pornós ne indítson háborút. ;)
Tudod, “a minielnök úr ne vicceljen, én se lopok. “

kárárámaispj 2020.07.27. 22:47:57

@bobijub:
"ha beteg, akkor nem büntetni, hanem gyógyítani kell) másrészt miért is kell egy ilyen ember betegnek nevezésével sértegetni azokat, akiknek éppen torokfájásuk-pajzsmirigytúltengésük-szívritmuszavaruk-satöbbijük van ?"
Már bocs, XY a nemi vonzódását nem a boltban veszi. Nem tenyészti, fejleszti, hanem ez van és kész. Ezt már megtanultuk a buzik óta. Ők büszkék arra, hogy egy másik pasira izgulnak. és ez genetikai akármi. Akkor azok, akik kislányokra/ állatokra/ növényekre/ Bősz Anettra gerjednek azok is úgy születtek, nem? Milyen alapon akarod őket büntetni?

Egyébként cselekményeket illik büntetni egy jogállamban, amit annyira féltetek állandóan, nem pedig emberek beállítottságát.

Bodli 2020.07.28. 05:53:29

Esetleg az is szempont lehet, hogy pedofília esetén nem föltétlen egyenlő mértékű egy felnőtt és egy gyerek érdekérvényesítő képessége (pl. kedve a koituszhoz) és önvédelmi lehetősége (pl. a fenti kedv hiánya). "Nagykorúak" homoszexualitása többnyire jóval kiegyensúlyozottabb az ún. demokrácia aspektusából. Ez nem újdonság, de azt elképzelni, hogy amint a felnőtt emberek egymás közti nemi élete egyre szabadabban megélhető, úgy lesz ez jogszerűen gyerekekkel szemben is, na, ez kevéssé tetszik. Talán a 25 hűvös év is ilyen szellemben lett kiutalva. Igen, szerintem baj, ha valaki pedofil beállítottságú, még ha el is fogadjuk, hogy gyárilag ilyen. Nem ez büntetendő ez igaz, csak hát hol tudod megállítani a folyamatot, ha beindul? E téren inkább megelőzni kell, mint próbálni időben közbelépni.

degeco 2020.07.28. 06:48:37

Csak a kép alapján a többinek is kijár 1-2 év
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum