RockStation

(Vendég)Interjú Kutyával a Planet B fesztivál egyik főszervezőjével

2020. február 16. - bönin

13669-1_20200203133137.jpg

Egy kedves cimborám keresett meg, azzal hogy tulajdonképpen legyek a szócsöve. A kérésre készségesen rábólintottam, hiszem egy nagyon jó itthoni megmozdulás köré épül az interjú. Nem mellesleg profi munka, így kár lenne hagyni elveszni az éterben. Az interjút Barabás Bence készítette, olvassátok szeretettel!

Tovább

Mindenki megy és megveszi az új Kreator DVD-t!

0kreator2018_13_eredmeny_eredmeny.jpgPéntektől mindenki számára elérhető lett a Kreator új koncertanyaga, a London Apocalypticon - Live at the Roundhouse. Naná, hogy a megjelenés idejére még egy dal kikerült az ütős thrash-zúzdáról, ráadásul nem is akármi: a már a klasszikussá érett Enemy Of God lett a kiszemelt. Mit tudnánk róla elmondani? Szeletel, mint mindig!

Tovább

Visszatérő turnéhoz, régi slágerre új videó!

crue.jpgMivel a tavalyi Mötley Crüe-film igencsak megdobta a csapat népszerűségét, hülyék lettek volna nem kihasználni az extra figyelmet. Fogták a "soha, de soha nem térünk vissza" szerződést, felrobbantották, majd bejelentették, hogy a Poison, Joan Jett és a Def Leppard társaságában felszántják az USA földjét. Ennek (meg a legújabb Spongyabob filmnek) a megpromózására új (dalszöveges) videót készítettek a Kickstart My Heartra, melyben a jól ismert szöveg alá koncertjelenetek járnak ajándékba.

Tovább

Kétlemezes újrakiadást kap a Rush lemeze, a Permanent Waves

rush20121.jpgÚjra kiadásra kerül a Rush idén negyven éves klasszikusa, a Permanent Waves. A már ha másért nem, a The Spirit Of Radio miatt ismert album többféle verzióban (2 CD, 3 LP, könyv) beszerezhető verzióban lesz majd kapható, a második (illetve harmadik) lemezen egy sor, az 1980-as turné alkalmával rögzített koncertfelvétellel megtoldva.

Tovább

Thy Art Is Murder, Carnifex, Fit For An Autopsy, Rivers Of Nihil, I Am @ BNMC, 2020.02.12.

Legyalult hallójáratok

_mg_1297.JPG

Van abban valami ijesztő, hogy manapság is bőszen szól a Titkos üzenet című dance sramli a rádióban. Az esti aprítás előtti burger elfogyasztása közben többek között a TNT fenti „örökbecsűje” szolgáltatta a hallgatnivalót. Ha már TNT, az AC/DC-nek jobban örültünk volna.

Tovább

George Michael szétszedve - Igen, a Ten Second Songs ismét lecsap!

maxresdefault_6.jpgHa már úgyis cukorbetegségig romi-telített ez a pár nap, kénytelenek vagyunk beszállni: itt van George Michael Careless Whisperjének húszstílusú átirata! Anthony Vincent ezúttal egy hölgybarátját, Yanina Chiesat is bevonta a projektbe, a gitárzenei verziókban olyan előadók kerülnek elő többek között, mint a Type O' Negative, a Disturbed, a Cradle Of Filth, vagy a Green Day - de van itt még sok egyéb más is!

Tovább

Pókhálós dögszag - Újabb dalt adott ki a Dark Fortress

dark_fortress.jpgMár két hét sincs hátra a legújabb, sorban nyolcadik Dark Fortress album, a Spectres From The Old World megjelenéséig. A csapat az éhséget csillapítandó bedobott egy újabb nótát a közösbe, ez a remek The Spider In The Web lett, ami már a harmadik promódal a lemezről. Természetesen mutatjuk a másik kettőt is!

Tovább

Angela Gossow újra énekel! - Az Amaranthe egyik dalába szállt be a volt Arch Enemy-frontasszony

_mg_4457.JPGMegjelent a nem is olyan régen Budapesten járt Amaranthe legújabb dala, a Do Or Die, mely természetesen kimaxolt slágerességgel süvít bele az éterbe. A különálló dalként kiadott, a környezetpusztítására figyelmet felhívó videóval megtoldott, talán a szokásosnál kicsit karcosabb tételben egy vendég is látható, hallható, aki nem más, mint az Arch Enemy frontjáról visszavonult Angela Gossow - természetesen ő nem a melodikus részekért felel ezúttal sem.

Tovább

By The River - Itt egy Ihsahnnal közös Me And That Man-dal

meandthatman_press_credit_grzegorz-golebiowski.jpgMárcius 27-én kerül boltokba / platformokra a Behemothos Nergal-vezette Me And That Man második nagylemeze, a New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1, mely rogyásig van neves vendégekkel. A sötét country/blues vonalon mozgó formáció most egy klipet is kiadott, ez az Ihsahnnal közös By The Riverre készült. /Fotó: Grzegorz Gołębiowski/

Tovább

Budapestre jön a Pelican és az Inter Arma

pelican_1.jpg

A 20 éves Cudi Purci Booking és az Empitness Booking kooprodukciójának eredményeként igazán kiváló estének nézhetnek elébe azok, akik június 16-án elmennek a Dürer Kertbe. A Room 041-ben ad ugyanis koncertet a post metalban utazó Pelican és a nemrég hazánkban járt Inter Arma. A koncertről bővebb infókat ITT találtok. A Pelican tavaly megjelent új lemezéről ITT írtunk, az Inter Armával meg interjúztunk, azt ITT olvashatjátok.

Itt a Hatebreed új dala, a When The Blade Drops!

hatebreed_2016.jpgMegérkezett a régóta ígérgetett új Hatebreed-dal, a When The Blade Drops. A mindössze kétpercnyi HC-henger a csapat májusra ígért nagylemezének az első előfutára, melyből április 6-án Budapesten is hallhatunk majd egy komolyabb ízelítőt. Ekkor a Parkway Drive előtt fognak zakatolni egy combosat James Jastaék.

Tovább

Stílusok, amik nem hiába nem léteznek - de most mégis vannak, csak hogy tudjuk, hogy miért is nincsenek!

genresthatdontexist.jpgNos, van az a szint, amikor már mi is csak értetlenül pislogunk néhány stílus párosításán, de ha jól oldja meg az adott művész(gárda), miért ne? De van, amikor már igen csúnyán elgurul a gyógyszer és veszettül kisiklik a dolog. Na, ezekből a nem létező, igazából senkinek sem nagyon hiányzó (de amúgy tényleg zseniális) stíluskeverékekből alkotott meg, tett közzé huszonegyet Lou Kelly, akik egy három évvel ezelőtti baromkodás eredményeként tette teljessé az életünket. Érdemes figyelni a címeket!

Tovább

Tony Iommi, az Ikon!

0b03_1.jpgTermészetesen nem is kérdés, hogy Tony Iomminak, mint a heavy metal egyik úttörőjének, ott van a helye a rockzene legfényesebb csillagai között, ezt nem is akarjuk elvitatni. Ahogy a GibsonTV sem, akik a Black Sabbath méltán nevezetes első lemezének fél évszázados évfordulója alkalmából tettek közzé egy beszélgetést a legendával, aki egy órán keresztül csak ontja magából a korai évek történeteit. Igyátok a Mester szavait!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum