RockStation

Bedobta az első lemezcím-tervezetet Dave Mustaine

2021. január 12. - theshattered

megadeth2020_mcabe_gregg.jpgAz év egyik legjobban várt nagylemeze kétségkívül a Megadeth új alkotása. A Dave Mustaine betegsége előtt-alatt-után összerakott albumról már annyit és annyifélét nyilatkoztak a tagok, hogy szinte már csak azt nem tudjuk, mit hogyan pengettek, de hogy közeledik a megjelenés ideje (még ez sem biztos, természetesen), úgy szállingóznak a további részletek is. Dave Mustaine most azt árulta el, hogy jelen állás szerint mit szeretne címként látni a borítón.

Dave Mustaine: "A jelenleg tervezett albumcím a The Sick, The Dying And The Dead. Ez még változhat, mert vannak más címek is és általában négy-öt alkalommal megváltoztatom a címeket, mielőtt megállapodok az egyiknél."

A fenti részletet tartalmazó interjú IDE KATTINTVA hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3916384938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum