RockStation

Költözik az Alpárfeszt!

2021. január 15. - rockstation
foto_alparfeszt_2.jpgAz ország legzöldebb és legundergroundabb fesztiválja - a szervezőkön kívülálló okokból - elhagyja névadó törzshelyét Tiszaalpárt és idén nyáron már a lakiteleki autós kempingben várja az antimainstream rajongókat.  A nemcsakmetal zenei összejövetel 2021-ben, - ha a vírushelyzet engedi - hetedik születésnapját ünnepli majd - a reggae-től a funk muzsikán keresztül egészen a fúziós és modernmetal produkciókig mindenféle szubkulturális stílussal. S bár az idei évre igent mondó fellépők listája egyelőre még titkos, az már biztos, hogy a 2020-as kimaradást egy bónusz nappal pótolják a szervezők: az eddigi három helyett így négy napig düböröghet a Tisza-parti chill-élmény. 

Ráadásul ezen a fesztiválon az együttesek mellett a bolygóvédelem is fontos szerepet kap: egyik első hazai fesztiválként az Alpárfeszt crew már három éve kitiltotta a PET palackokat a buliból, a piát pedig kizárólag újrahasznosítható poharakba mérik majd ezen a nyáron is.

lakitelek_2.jpg

 
Az Alpárfeszt 2021:
 
Időpontja: 2021. június 30. - július 3.
Helyszíne: Lakitelek, Tőserdő Autós Kemping
 

További információ a 2021-es fesztivál hivtalos FB eseményénél:

https://www.facebook.com/events/1207739029618729
 
Alpárfeszt Underground könyv:

https://undergroundbolt.hu/termek/alparfeszt-underground/

Film a 2019-es fesztiválról:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316388530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum