RockStation

Hamarosan szólólemezt ad ki Joel Hoekstra, a Whitesnake gitárosa

2021. január 19. - moravsky_vrabec

_mg_0589.JPG

A Whitesnake szőke gitármágusa gazdag pályát tudhat maga mögött. Az utóbbi időben nemcsak Coverdale papa mellett tűnt fel, de kísérte Chert, játszott a Night Ranger-ben és a Savatage-közeli Trans Siberian Orchestra soraiban is. Most egy saját anyaggal jelentkezik: a Joel Hoekstra's 13 néven futó projektje február 12-én jelenteti meg a Running Games lemezt.

Ha az alábbi előzetes bármennyire is irányadó, akkor veretes hard rock dalokra és sok-sok gitárszólóra számíthatunk. A kreatív munka nagy részét Joel egymaga hozta össze, de a felvételekhez neves közreműködők segítségét kérte. És ha egy lemezen Russell Allen énekel (Symphony X), Vinny Appice dobol (meg sem próbálom felsorolni) és Derek Sherinian billentyűzik, akkor nagyjából biztosra mehetünk a minőséget illetően. Már csak alig három hét a lemezig, addig is itt a Finish Line című dal kóstolónak, jópofa animált klippel. 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1616395276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum