RockStation

Kint zakatol - Megérkezett a második ÖnÉsÖn lemezelőzetes klip!

2021. január 26. - sunthatneversets

on_es_on_foto.jpgAz ÖnÉsÖn zenekar 1989-ben alakult Tatabányán. Ez az alakulás azóta is tart. A dallamos hard rock muzsikában utazó, sok viszontagságot megélt csapat 2015-től újra az eredeti felállásában játszik. A banda hamarosan új lemezzel jelentkezik, melyről már a második lemezelőzetest teszik közzé.

A zenekar gitárosa így nyilatkozott az új dalról és a klipről: „A név ne tévesszen meg senkit, a zenekar az minőség melodic rock, AOR képviselője, költői igényességű magyar szövegekkel alátámasztva. Nem szeretjük a hasonlítgatást, de ilyenek hangzanak el általában mintának, mint Toto, Foreigner, Bon Jovi, Bikini, Edda, Demjén, ezekért mi nem haragszunk, megtiszteltetésnek veszünk.
A klip a 2020 őszi újjáalakulás után felvett második dalunk képi megjelenése (az első, Nem nekünk szól a rádió címmel szintén elérhető a digitális csatornákon a GrundRecords kiadásában).
Mondhatjuk, hogy definitív dal számunkra. Sokrétű a szövege, valamilyen szinten szólhat ezer dologról, szakításról, megújulásról, az élet értelméről, de nekünk ez az újrakezdésről szól, arról, hogy találják meg egymást 25 év után a régi barátok és zenésztársak és hogyan kerülnek ismét közös, alkotói hullámhosszra. A klip is kicsiben, stilizáltan ezt mutatja be.
Mivel a zenekar nagy energiákat befektetve megy előre, két digitálisan megjelent dal csak a kezdet, most már ezek gyakorlatilag lemezelőzetesei a nyár elején a GurndRecorsnál megjelenő, Tegnapról mára című albumnak.
A két klipben megismert stílusra, tempóra és minőségre lehet számítani az albumon is. A dalok már megíródtak, az újra hangszerelés és stúdiómunkák fogják feltenni rájuk a koronát. Mi nagyon várjuk.”

A Kint zakatol egy abszolút rádiósláger, ami ugyanannyira bejöhet a Bikini vagy az EDDA művek rajongóinak, mint a Republic, a Toto, vagy a P.Mobil fanatikusainak.

A zenekar előző klipje, a Nem nekünk szól a rádió pedig lentebb található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9616403512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum