RockStation

Empírium - Megjelent az első kislemez

2021. február 15. - sunthatneversets

empirium_foto.pngAz Empírium zenekart 2019-ben hívta életre Karikás Balázs (dob/ideiglenes basszus) és Antal Ábel (gitár), Kolozsvárott. Rengeteg tagcsere után a végleges felállás Suhárt Levente Attila (ének) és Dezső Roland (gitár) csatlakozásával teljesedett ki.

A zenekar stílusa melódikus/power metál, ami a zenekaron belül a „korcs metál” becenevet kapta. Több stílus (power/heavy/melodikus/punk) keveredik, amit egy sajátos hangzásban igyekeznek összefogni. A szövegvilág általában társadalmi kérdések, jelenségek és az emberi természet témakörén alapulnak.

A zenekar első kislemeze 2021. február 9-én jelent meg Egyszer elszakadnak a láncok címmel, amely három saját dalt tartalmaz. Ugyanezen év nyarán várható az első kész album is, amely Az élet nyomán címet fogja viseli. Bár a koronavírus járvány okozta intézkedések Erdélyben is nagyban megnehezítették az mindennapi életet, és emiatt a kislemez elkészítése is sok problémába ütközött, a banda gőzerővel dolgozik, hogy minél hamarabb koncertképes műsort tudjon életre hívni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7516426868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum