RockStation

Elkészült Wolfgang Van Halen szólólemeze, itt egy előzetes dal róla

2021. február 16. - moravsky_vrabec

wvh.jpg

Régóta készül már Eddie Van Halen fiának szólóalbuma, a napokban végre megtudhattunk pár részletet is róla. A lemez összes dalát a 29 éves Wolfgang jegyzi, ezen felül ő énekel, és az összes hangszeren játszik is. Ennek ellenére zenekari formátumban gondolkodik, a sokatmondó Mammoth WVH lett a csapat neve, és a bemutatkozó album címe is.

Közepesen ismert infó, hogy a Van Halen eredeti neve Mammoth volt a korai időkben, a WVH meg ugye Wolfgang monogramja. A lemezre még egy kicsit várnunk kell, csak június 11-én jelenik majd meg, de ízelítőnek itt a You're to Blame című dal, amit alant meg is hallgathatunk. A nagy kérdés persze az, hogy mire lesz elég a név és a médiaérdeklődés adta hátszél, a kiadott dal mindenesetre ígéretes. Még lejjebb hajtva egy dallistát is elrejtettünk. 

1. Mr. Ed
2. Horribly Right
3. Epiphany
4. Don't Back Down
5. Resolve
6. You'll Be The One
7. Mammoth
8. Circles
9. The Big Picture
10. Think It Over
11. You're To Blame
12. Feel
13. Stone
14. Distance (bónusz)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4316428530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum