RockStation

Ígéretes énekesnő a láthatáron – márciusban jön Chez Kane bemutatkozó lemeze

2021. február 22. - moravsky_vrabec

chezkane_2.jpg

Játsszunk egyet gondolatban! Mondjatok 5 olyan rock/metal énekesnőt, akire az alábbi három állítás mindegyike igaz. Lehet puskázni, guglizni, telefonos segítséget kérni, a tippeket szeretettel várjuk kommentben:

  • jó a hangja, mind technikai, mind kellemes hangszín-értelemben,
  • jól néz ki,
  • beülnénk vele egy kávéra, sörre vagy bio céklalére, vagyis nem olyan, mint aki most szökött a zártosztályról.

Nem is olyan könnyű, ugye? Van egy tippünk, hogy már csak négyet kelljen találni. A walesi Chez Kane eddig egy Kane’d nevű családi zenekarban énekelt, de március 12-én immár saját néven adja ki első albumát. A dalokat Danny Rexon, a Crazy Lixx svéd hajmetál banda énekese írta, és a produceri feladatokat is ő látta el. Ez eddig szép és jó, de a lényeg úgyis az, hogy milyenek a dalok. Hát, ha csak fele olyan ütősek, mint az előzetesként kiadott Rocket on the Radio, akkor jó lesz nekünk. Aki szereti az énekesnős hard rockot, már kattinthat is, aki még a Van Halent is, az görgessen lejjebb, és hallgassa meg, ahogy Chez a Dreams című klasszikust énekli. Március 12, mi szóltunk.

Kép forrása: Facebook 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716433748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum