RockStation

Megint nem tudott hibázni az At The Movies

2021. március 28. - moravsky_vrabec

atmv2.jpg


Lassan már egy egész albumra való feldolgozás gyűlik össze azokból a filmslágerekből, amiket az At The Movies vett kezelésbe. A skandináv rockzenészek alkotta karantén-buliprojekt ezúttal Belinda Carlisle talán legismertebb dalát mártotta forró fémbe. A Heaven Is a Place on Earth amúgy sem rossz alapanyag, a dögösítő gomb megnyomása után pedig még jobb lett. 

A dal 1987-es, de mozifilmben csak 10 évvel később használták fel, a Romy és Michele című vígjátékban. Ezt a feldolgozást összesen heten követték el, ha nem ismersz fel mindenkit a videóban, egy kis segítség: 

Linnéa Vikström és Björn Strid - ének 
Chris Laney és Pontus Norgren - gitár 
Morten Sandanger - billentyűk 
Pontus Egberg - basszus 
Allan Sorensen - dobok 

Linnéa kisasszony mondjuk rendet rakhatott volna a háta mögötti polcon, de ne is szaporítsuk a szót, az akut dallamtapadást a lejátszás gomb megnyomásával idézhetjük elő. 

Kép forrása: Facebook  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1416481060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum