RockStation

Kedvenc lemezborítóink - meggyalázva

2021. május 09. - moravsky_vrabec

img_7778.jpg

Nagy divatja van a klasszikus lemezborítók újragondolásának. Nálunk is olvashattatok a Simpson család, valamint a SpongyaBob Kockanadrág stílusában átrajzolt borítókról, de láttunk már hasonlót a Minyonokkal is. Ezekben az a közös, hogy jól néznek ki, és legalább egy kevés grafikai- és szépérzék kellett az elkészítésükhöz. 

Más módon közelít a témához a Bad MS Paint Metal Albums nevű Instagram profil, ahol kedvenc borítóinkat Microsoft Paint-tel alkotják újra, direkt bénán. Ha a nevük nem elég beszédes, a bemutatkozó szöveg nem hagy kétséget: 

Ezen az oldalon az a célom, hogy az MS Paint használatával lemészárolom, meggyalázom, kivégzem és megcsonkítom a kedvenc metal lemezeiteket! 

Az már csak rajtunk múlik, hogy ez számunkra mennyire vicces, én a Hall of the Mountain King látványát nehezen bírom könnyek nélkül. Ami azt illeti, 15 ezer követőt már összefotosoppoltak maguknak, a "grafikák" közt alapvetések és finomságok egyaránt megtalálhatók. Sőt: kívánni is lehet, ki tudja, egyszer talán egy remek Ossian borító is felkerül a galériába. Pár random kedvencet alább meg is nézhettek, de mindenképp javasolt a @badmspaintmetalalbums Instagram profil meglátogatása. 

img_7757.jpg

img_7751.jpg

img_7758.jpg

img_7760.jpg

 Képek forrása: Instagram (@badmspaintmetalalbums) 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216526432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.05.10. 20:58:16

Egy-egy banda lelkes hívei nyilván nem úgy nézik ezeket, mint én, de én mulattam ezeken a borítókon. Furcsán hat itt ez a szó, de kimondottan "igényes" munkák.

Luighi 2021.05.11. 08:47:59

@Androsz: Pontosan! Painttel ilyeneket összehozni komoly feladat! És egész jók!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum