RockStation

Csípőprotézis műtéten esett át Bruce Dickinson

2021. május 27. - theshattered

0ironmaiden2018_09_eredmeny.jpgKihasználván a nagy semmit, nagygenerálon esett át az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson. Az öreg csípőjét a folytonos színpadi mozgás és a vívás vágta haza, aztán végül akárhogy szerette volna, nem tudta halasztani a dolgot.

Bruce Dickinson: "Volt egy csípőprotésis műtétem néhány hónapja. Tizennégy centi titániumot kalapáltak be a lábamba. Az egész azért van, mert rohangászok és ugrálok a színpadon és negyven évet vívtam bal kézzel, aztán elhasználódott. Tudod, az utolsó turné már igen fájdalmas volt. Aztán még a turné alatt, kevéssel a vége előtt tönkrement az Achillesem is. Elszakadt a szalag. Szörnyű volt! Ez két éve volt, hogy pontos legyek.

Ezt meggyógyították, aztán elmentem egy három és fél hónapos turnéra. Nem tudtam rendesen járni, még futni sem. Meg kellett változtatni a színpadi mozgásomat, így senki nem jött rá, mi a helyzet. Csodálkoztam is! Végignyomtam a turnét Dél-Amerikában és még rohangásztam is. De a csípőm rengeteget baszakodott. Az egészet betudtam annak, amit mondtak nekem az emberek: 'A másik lábad miatt van ez', meg hasonlók, aztán úgy voltam vele, hogy lehet benne valami.

Aztán hazaértem és elkezdtem újra komolyan edzeni - vívni, versenyezni - aztán kicsit javult a dolog. Aztán beütött a karantén. Párizsban voltam az egész karantén alatt, rendesen bezártam magam. Csak aláírt papír fejében mentem ki, meg hasonlók. Volt egy kis erkélyünk, ott állítottam fel egy vívóbábut. De ez is sok szarral járt.

Elmentem egy csípőspecialistához és mondta, hogy nézzem meg a felvételt. Meg volt dagadva, osteoarthritisem volt. Nem örültem neki. Kezdtem Ibuprofen függő lenni, ami nagyon kiakasztott. Mondtam neki, hogy ugye ez már nem lesz jobb? Azt mondta, nem. Mondtam neki, hogy 'Október van. Ha a safety car bemegy a pályára, Hamilton kimegy kereket cserélni. Tudjuk le most, októberben, mert lehet, hogy turném lesz jövőre'. Legalábbis akkor azt hittem.

Mivel örök optimista vagyok, úgy érzem, ez volt a legjobb dolog, amit megtehettem. Most az új csípőmmel már újra vívhatok. Abszolút hihetetlen az egész! Újra fizio edzésekre és súlyemelésre járok, először tizenhat, vagy tizenhét éves korom óta. Száz kilóval guggolok. Csakis fejben dől el, mire képes a tested!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4816573116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum