RockStation

Mario Duplantier: "Lars egy zseni!"

2021. június 16. - theshattered

gojira-main-pub-2021-gabrielle-duplantier-lo-1613500091.jpgMíg sokan ekézik Lars Ulrich-ot, addig a Gojira dobosa, Mario Duplantier egyértelműen kedveli a Metallica dobosának játékát - és nem szór a tudásának szintjéről unalomig ismételt, csontig lerágott félmondatokat. Duplantier egyértelműen a számára egyik legfontosabb dobosként írta le az öreget, akit be is vett a tíz abszolút kedvence közé, egyszerűen zseninek titulálva őt.

Mario Duplantier: "Valószínűleg Lars Ulrich volt az első dobos, akire tényleg odafigyeltem. Olyan tíz-tizenegy éves lehettem, amikor a bátyám megkapta a Metallica Live Shit: Binge & Purge videó boxszettjét Karácsonyra. Ott ültünk és néztük és alig tudtam levenni a szememet Larsról. Ahogy játszott, a dobbőrök színei, a mozgás... Az egész annyira király volt! Mondtam a bátyámnak, hogy ez a dobos a legjobb a világon. Ekkor döntöttem el, hogy dobos akarok lenni.

Lars egy zseni! Ha meghallgatod az első öt Metallica albumot, a dobjáték nagyon különleges, főleg ahogy azokat a dobtémákat megírta. Még mindig úgy gondolom, hogy a világ legjobb showman dobosa. Nem a tempóról, vagy a technikáról van szó. Ez valami más. Senki sem tudná elképzelni a Metallicát egy másik dobossal."

A teljes cikk IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5916594662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum