RockStation

Már majdnem kész az Overkill következő lemeze

2021. augusztus 17. - theshattered

overkill-2018.jpgPár apró simítás és szalagon lesz az Overkill következő nagylemezének az anyaga. A zenekar Colin Richardsonnal dolgozik majd, aki többek között a Slipknot és a Machine Head lemezein ügyködött. Aztán ha minden jól megy, jövőre beindul az élet...

D.D. Verni: "Még mindig rögzítjük a dalokat. Az anyag kész, legalábbis nagyrészt, de még mindig van mit felvenni. Némi basszus, kevés ének, nagyjából ezek. Valószínűleg ősszel, vagy valahogy így kezdjük meg a keverést, legalábbis szeretném azt hinni. Itt van nekünk Colin Richardson, ő fogja megkeverni az anyagot. Dolgozott már velünk párszor a múltban, nagyon izgatottak vagyunk. Sok zenekarral dolgozott már, Slipknot, Machine Head... Érti a dolgát. Örülünk, hogy újra itt van a fedélzeten.

Lemezkiadás és turnézás előtt állunk. Mint mindenki, mi is folyamatosan turnéztunk, aztán a járvány miatt le kellett mondani mindent és továbblépni. A legközelebbi lemezhez kapcsolódó megmozdulásunk márciusban lesz az Államokban, aztán Európa jön április végén és májusban. Legalábbis most így állnak a tervek. De ahogy a telnek a hónapok, úgy lehet jobb, vagy rosszabb is. Ki a fene tudja? Most ezek a tervek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5516662470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum