RockStation

"Az egyik legnagyobb zenekar lehettünk volna"

2021. október 08. - theshattered

lindemann_2019_2.jpgKeserédes nosztalgiával gondolt vissza a Lindemannban töltött idejére Peter Tägtgren. A jelenleg az újraélesztett Hypocrisyvel támadó énekes/gitáros tavaly hagyta ott a Till Lindemannal közös, két albumot megélt projektjét, melynek záróakkordjaként a Live In Moscow koncertfilmmel lepték meg a rajongókat.

Peter Tägtgren: "Csak annyit mondhatok: amikor jó volt, akkor nagyon jó volt, amikor nem, akkor nagyon nem. Maradjunk ennyiben. Till és én kirobbanó összhangban dolgoztunk. Csak egymásra kellett néznünk és kezdtük a zeneírást. Ilyen egyszerű volt. A legegyszerűbb a stúdiós munka volt. Akár dalok százait is kiköphettük volna minden évben, mert annyi ötletünk volt és nagyon egy húron pendültünk.

Szóval igen, szomorú helyzet. Azt mondom, az egyik legnagyobb zenekar lehettünk volna a világon, ha folytatjuk. Őrület volt. Én feleltem a zenéért, Till az imidzsért. Köztes helyzetben pedig egymást segítettük, legalábbis valamilyen szinten."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7516714376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum