RockStation

Gyöngyösi utcza 2021 - Itt a NoPiPiNoPie második dala

2021. október 11. - sunthatneversets

nopipipie.jpg

A NoPiPiNoPie második dala a Gyöngyösi utcza 2021, a 14 éve forgalomból kivont, legendás 4-es buszról, 2 fiatal egymásra találásáról és a szerelemről szól. A dal, Kodály Zoltán által gyűjtött 2 népdal a Serkenj fel, kegyes nép és a Kis kece lányom átdolgozása a NoPiPiNoPie sajátos stílusában.

A szöveg egyáltalán nem kapcsolódik az eredeti népdalok szövegéhez, ez egy teljesen új költemény. A debütáló ABC 2021 gyermekdal után, a Gyöngyösi utcza 2021 egy újabb mérföldkő a NoPiPiNoPie életében.

"Ez a dal is megmutatja hitvallásunkat a produkcióinkkal kapcsolatban azaz véresen komolyan vett, végtelenül komolytalan duó vagyunk! Egy olyan szegmense a magyar zenei életnek, amely mosolyt kíván csalni az emberek arcára, könnyedséget, önfeledt szórakozást és vidám pillanatokat adva pár percben, kicsit kiszakítva mindenkit - aki fogékony rá - a rohanó világunkból és annak minden rosszából! Önálló, minden támogatást és hátteret nélkülöző produkcióként, a jövőben is igyekszünk komoly értékeket képviselni és annak minőségét a magunk egyszerű szintjén megtartani. Azonban az, hogy megjelenhetünk, nem jöhetne létre, ha nem rendelkeznénk igaz, szívvel-lélekkel mellettünk álló barátokkal, családtagokkal, akiknek minden egyes pillanatban hálával tartozunk!" - mondta el a projektről Horváth István Pityesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5516717060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stevie G. 2021.10.11. 18:25:23

Nagyon szépen köszönjük a híradást! A link sajnos lemaradt, ezért hogy ne kelljen nagyon keresni, ide be is illesztem.
Még egyszer köszönjük!
Pityesz / NoPiPiNoPie

www.youtube.com/watch?v=YrHSKuaFXP4
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum