RockStation

US power legenda Budapesten - Holy Mother koncert az S8-ban!

2021. november 25. - magnetic star

holy-mother-by-janet-tirelli-scaled.jpg

Aki az 1990-as években a heavy / power metal bűvöletében élt, a műfaj újbóli térnyerése idején minden bizonnyal felfigyelt az amerikai Holy Mother zenekarra. Mike Tirelli énekest (aki azelőtt a Jack Starr-féle Burning Starr, később a Messiah’s Kiss sorait erősítette, sőt a Riot V turnéfelállásának is tagja volt pár évig) sokan mérték akkoriban Ronnie James Dio mesterhez, és az 1998-as kiadású Toxic Rain album részben az ő vokális teljesítménye miatt lett kimagasló alkotás. A jellegzetes méregzöld borítóba csomagolt anyag intenzitását a későbbiekben is tovább tudták vinni Mike-ék, a magasra helyezett lécet azonban már nem sikerült megugraniuk és röviddel az ezredforduló után a csapat kifulladt.

Az újbóli aktivitásnak paradox módon éppen a járványkorszakban mutatta jeleit a Holy Mother – Mike időközben a rákkal szemben is győztes csatát vívott – és 2021 elején kihozták a Face This Burn lemezt. Az igazi nagy csoda azonban mégiscsak az, hogy december 4-én masszív hazai felvezetéssel (NemAzalényeg, Eat Dirt és Kama3) a fővárosi S8 Underground Clubban üdvözölhetjük a bandát. A buli részletei ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016764432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum