RockStation

Szép Új Világ! – Megjelent a VálaszÚt legújabb lemeze!

2022. január 17. - sunthatneversets

valaszut.jpg

A korábban a P.Mobil sorait is erősítő Szebelédi "Szergya" Zsolt és Móczár László vezette VálaszÚt zenekar elérkezett az ötödik nagylemezük megjelenéséhez!

Az angolszász rockzenét néhol popos felhangokkal vegyítő zenéjű, ugyanakkor határozottan előremutató, gondolkodásra sarkalló szövegekkel rendelkező csapatnak nem csak a zenéje, de a felállása is különleges, ugyanis Szergya az éneklés mellett a dobokat is püföli! Szép új világ címre keresztelt lemezük követi a legjobb VálaszÚt hagyományokat, a slágeres rockzenét ismét tartalmas gondolatokkal töltötték meg, ahogy eddig is megszokhattuk a csapattól, csak friss és remekül megdörrenő formában tálalva. További érdekesség, hogy a lemez egyik dalában az Omen és a Stula Rock kiváló énekese, Molnár Péter ’Stula’ vendégeskedik. Remek évnyitó dalcsokor ez, az igényes rockzene kedvelőinek csalódás kizárva!

A lemez meghallgatható a YouTube-on, illetve elérhető a digitális zeneáruházakban és természetesen a jobb lemezboltokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816813844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum