RockStation

Teljesen kész a Machine Head következő lemezének anyaga

2022. február 05. - theshattered

mh2021.pngAz utolsó hangig felrántotta az új nagylemezének dalait a Machine Head. A Robb Flynn-vezette négyes még idén kiadja a 2018-as, finoman szólva is felemás megítélésű Catharsis utódját, amin a tavaly megjelent EP, az Arrows In Words From The Sky dalai is ott figyelnek majd. A folyamatokról és a lemez milyenségéről a csapat basszusgitárosa, Jared MacEachern beszélt kicsit a Primordial Radionak.

Jared MacEachern: "Már az első naptól fogva tisztában voltam vele, hogy Robb a vezér, ő a kreatív agy, a zenei vezető... Mindannyiunknak megvan a maga beleszólása, de az mindenki előtt tiszta, hogy a végső szó a dolgok alakulásában az övé. De amúgy vannak részek, amiket én raktam hozzá és büszke vagyok miattuk, bizonyos dolgokról még ki is kérte a véleményemet. De ahogy mondtam is, követem az utasításait."

"Eléggé... Hogy Robb szavaival éljek... Azt hiszem, a kolosszális szót használta a minap. Egy hatalmas, epikusan megszólaló lemez lesz. Még játszadozunk a dalsorrenddel, meghallgatom, leülök, rászánom az időt, hogy végighallgassam, így mennek a dolgok. Ez az egész egy utazás. Egy igazán nagyszerű, súlyos, szépséges, dallamos, dühös, thrashelő utazás."

A nagylemez várhatóan még az őszi turné megkezdése előtt meg fog jelenni, a tervek szerint a budapesti koncert október 18-ra van beütemezve. A társ-headliner az Amon Amarth, az előzenekar a volt In Flames-tagokból álló The Halo Effect lesz.

mhamon2022.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6917165016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum