RockStation

Betonfalat bontani zenével? Lehetséges!

Itt az Inercy új dala

2022. február 14. - sunthatneversets

inercy_2.jpg

Megjelent az idén 10 éves nu-metal banda, az Inercy új dala, amihez rögtön videoklipet is forgattak. A Deep Inside hangzásában a 2000-es évek Limp Bizkit vonalát eleveníti föl, egy mai, modern köntösben. Kellemes hallgatni való, ha nyitott vagy a betonfal törő, de dallamos zenére!

Ez a dal, egy folytatása a 2021 októberében kiadott Bioprison című dalnak, amiben még tovább boncolgatjuk a témát.A Bioprison halmazokba állította az ember biológiai és mentális gyarlóságát és kitért némileg ennek elvontabb spirituális aspektusaira is. A Deep Inside tovább folytatta a boncolgatást és az alany szemszögéből "elmélyedt" a mentális gyarlóság felismerésének, útkeresésének világában. Az audió- és videó felvételek egyszerre készültek, a Nortyx hangstúdióban, Tóth Péter hangmérnök vezetésével. Izgalmas és üdítő volt a közös munka, annak ellenére hogy a zenekar már 10 éve jár különböző jobbnál jobb stúdiókba. Sokat ötleteltünk együtt, főleg a dob és ének témákon, hogy kihozzuk a 110%-ot ebből a már amúgy is kifogástalan dalból. A végeredmény magáért beszél, hallani benne az elektroncsövek izzadását, és a bitek harcát is! Ha tetszik amit hallasz, kövesd a zenekart a neked kedves felületen.

A Deep Inside, február végén kerül ki a digitális zenei platformokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7917433932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum