RockStation

Devil’s Pact - Új videó a garagerock Butterbrostól

2022. február 28. - sunthatneversets

foto_by_gundel_tamas.jpg

A hard-, alternatív- és garagerock műfajait vegyítő Butterbros zenekar másfél éve kezdte meg pályafutását Budapesten. A trió azóta két kislemezt és (a szóban forgó, cikkünkben debütáló klippel együtt) két zenés videót tudhat maga mögött. /Fotó: Gundel Tamás/

A Devil’s Pact című számot az együttes Spotify-on, a Szar Kedvem Van című kislemezén jelentette meg 2021 decemberében.

Maga a dal szövege alapján leginkább egy ’80-as évekbeli rockslágert juttathat eszünkbe, azonban szarkasztikusságának köszönhetően, fel sem merül a hallgatóban, hogy egy komoly műről lenne szó. A klip alapvetően mellőzi a vágásokat, és ezzel az egy-snittes hatással igyekszik egy valódi Butterbros koncertre repíteni a nézőit. Erre nagyban rásegít a helyszín atmoszférája (Katakomba Pinceszínház), és Márkus Lőrinc (Video Maker Division) kiemelkedő operatőri munkája.

Ajánljuk a videót a régi korok szerelmeseinek, a koncertkedvelőknek, és mindazoknak, akik szeretik nem túl komolyan venni a dolgokat. A Butterbros zenekar március 4-én (pénteken) lép fel az Auróra klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517766712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum