RockStation

Héthatár - új Salvus dal és klip

2022. április 02. - rockstation

salvus2022.jpgHéthatár címmel nemrég új dalt rakott össze a zenekar, és azzal lendülettel egy klip is forgott hozzá a Carbon Head produkció segítségével. A legutóbbi akusztikus kiruccanás után ismét a jól megszokott energiával és a zenekartól elvárt húsbavágó szöveggel, tartalommal és iróniával csapunk az asztalra. ;)

A hangzásért ismét Vári Gábor mágus felelt, illetve itt debütál a nemrég visszatért gitárosunk, Kokavecz András is. A zenekar jelenleg épp a Phoenix RT-vel és a Nova Prospect-el közös miniturné keretén belül járja az országot, a hétvégén Kecskeméten és Révkomáromban találkozhattok velünk, április 8-án pedig a Dürer Kertben lesz az idei első pesti koncertünk. Várunk mindenkit az eseményeken. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9417795107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum