RockStation

Supermodel - Friss nótát szállított a Måneskin

2022. május 14. - theshattered

maneskin_2022.jpg

Új nótával támad a budapesti koncertjét jövőre halasztó Måneskin. Az Eurovíziós Dalfesztivált megnyerő olasz négyes friss tétele, a Supermodel az alábbiakban hallgatható meg, a koncert 2023. május 16-ra lett beidőzítve, a helyszín a Papp László Sportaréna lesz.

Los Angeles ihlette a Måneskin legújabb dalát

Megérkezett a szenzációs rock zenekar, a Måneskin vadonatúj dala, amely a ”Supermodel” címet kapta, és Los Angelesben íródott, a világszerte elismert producer, Max Martin közreműködésével, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint The Weekend, Coldplay vagy Lady Gaga. Az új dal megjelenése mellett a zenekar ”Beggin’” feldolgozása elérte az 1 milliárd streamelést. A kaliforniai rock hangzású, fülbemászó grooveokkal teli ”Supermodel” dallal a Måneskin folytatja szárnyalását, és tovább töri útját afelé, hogy egy saját rock’n’roll imaget és brandet építsen fel maga köré. A dal az együttes Los Angeles-i tartózkodása alatt inspirálódott, ahol a csapat számos különböző karakterrel találkozott. A zenekar ezt nyilatkozta a dal születéséről: „A ”Supermodel” akkor íródott amikor egy pár hónapot Los Angelesben töltöttünk. Elképesztően meglepődtünk, hogy mennyi embert nyűgöz le a „hírességek” státusza, és mennyire megszállottak lehetnek a rajongóik, és milyen sokat törődnek a státuszuk fenntartásával, kinézetükkel, és kapcsolataikkal.”

A koncert Facebook eseménye ITT érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5817830923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum