RockStation

Hallgasd meg az első dalt a Fear Factory remix albumáról!

2022. szeptember 19. - moravsky_vrabec

 fear-factory-2021.jpeg

Ahogy korábban már jeleztük, a Fear Factory ismét remix albummal készül. Nemrég megjelent róla az első dal, ami a Disobey címet kapta.

Egy korábban (egész pontosan 1997-ben) már bevált ötletet felmelegítve az ipari metal úttörői a teljes Aggression Continuum lemez remixét elkészítették. A dalok újragondolásában a régi partner Rhys Fulber mellett számos egyéb vendég is részt vett. A Recoded album október 28-án érkezik, de az első dal és videó már elődugta csúf orcáját. A tavalyi album Disruptor dala most Disobey cím alatt fut, és a 36 éves venezuelai DJ, Zardonic gondoskodott róla, hogy még az anyukája se ismerjen rá. 

Ahhoz képest, hogy az eredeti énekes, a briliáns Burton C. Bell már bő két éve nem munkálkodik a Félelemgyárban, ez már a második lemez lesz az ő énekhangjával. Közben már megvan az új énekes is, de Dino Cazares, aki mára maga lett a FF egy személyben, addig nem árulja el a kilétét, amíg nem indulnak turnéra. Az angol nyelv sajátossága miatt annyi már kiderült, hogy férfi, és bizonyos pletykák szerint olasz, vagy legalábbis olasz származású. 2023 elején ez is kiderül majd, azért reméljük, nem Eros Ramazzotti az, hehe. Addig is itt a Disobey, ami a remixelés után se lett kevésbé súlyos. A kisfilm alatt pedig dallista, vendéglista és borító várja a görgetést. 

1. Adapt Or Die (intro narrative by Jake Stern, sound FX By Zardonic)
2. Hatred Will Prevail ("Monolith" remix by Rhys Fulber)
3. Disobey ("Disruptor" remix by Zardonic)
4. I Am The Nightrider ("Fuel Injected Suicide Machine" remix by Dualized/Zardonic)
5. Path To Salvation ("Purity" remix by Rhys Fulber)
6. Worthless ("End Of Line" remix by Zardonic)
7. Empires Fall ("Collapse" remix by Tyrant Of Death)
8. System Assassin ("Aggression Continuum" remix by Rhys Fulber)
9. Hypocrisy Of Faith ("Manufactured Hope" remix by Rob GEE)
10. This Is My Life ("Cognitive Dissonance" remix by Zardonic)
11. Recoded ("Recode" remix by Blush_Response)

ff_recoded_lp.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3717934389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum