RockStation

Egy hallal kevesebb van most az akváriumban

2022. október 21. - KoaX

fish.jpg

Elváltak a Fish! zenekar és Gajda Mátyás (gitáros) útjai a tegnapi nap folyamán. Sajnos a zenekar így kénytelen lemondani a hódmezővásárhelyi koncertjét, de az élet nem áll meg! Hamarosan jönnek a friss infók és a tervek szerint a többi koncert meglesz tartva annak rendje és módja szerint! A zenekar nyilatkozatát a tovább gomb használata után tudjátok elolvasni.

"Szevasztok! Mátyásunk régóta érlelődő döntést hozott és a mai nappal beadta felmondását. Civil èlet vs bandás élet, egyet nem értések, ilyen korban szokásos felnőtt dolgok. Jó sokáig húztuk, köszi, de tényleg! Nincs búcsúbuli meg temetés, a pénteki hódmezővásárhelyi koncert viszont így elmarad. Az èlet nem áll meg, a további idei koncerteket megtartjuk, részletekkel jövünk napokon belül."

 

A FÉNYKÉP A ZENEKAR FACEBOOK OLDALÁRÓL SZÁRMAZIK!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8917959076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum