RockStation

Hallgasd meg a Devoid új anyagát!

2022. december 17. - KoaX

front_140x126.jpg

A győri Devoid zenekar sem tud nyugton maradni, és szállítják nekünk a ropogós dalokat folyamatosan. Most egy öt számos EP látott napvilágot  Parallel Realities címmel. Már elérhető minden remek streaming szolgáltatón, így Karácsony előtt remekül segítenek a fiatal urak, hogy hangulatba kerüljünk!

A teljes EP-t többek között IDE kattintva éritek el. Természetesen a zenekar frontembere kommentárt is fűz az EP-hez. Waldmann úr a következőt nyilatkozta a friss anyagról:
 
"Rengeteg düh és elkeseredettség van az EP-ben. Természetesen ezúttal se a virágos rétekről zenélünk, rengeteg olyan bizonytalanság történik a világban ami akarva akaratlanul befolyásol minket és rányomja a hangulatunkra a bélyegét. A tengerentúlról ide importált kultúrharc, ami a modern világban felrúgja a társadalmi/nemzeti egységet amely újra törzsi kurzusokra bontja a közéleti narratívát, valamint a szomszédban eszkalálódó háború,  már önmagában elég volt ahhoz, hogy a világba ordítsuk a fájdalmunkat. Az EP is ezen történések kapcsán kialakuló párhuzamos valóságokra és aspektusokra reflektál."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9518002846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum