RockStation

Find Life - Itt az Amaranthe új dala!

2022. október 09. - theshattered

amaranthe2022.jpgLehozta az első friss dalát az immár csak ötös felállásban dolgozó Amaranthe. A svéd csapat a Find Life-hoz a tőlük megszokott módon videót is készítettek, a dal és a klip az alábbiakban látható/hallható. Nagylemezről egyelőre nincs hír, a legutóbbi korongjuk, a Manifest 2020 októberében jelent meg.

Tovább

Nézzél koncerteket az idei Outbreak Festről!

turnstile_2022_outbreak_fest.jpgJúniusban rendezték az angliai Machesterben az Outbreak Festet, mely egy alapvetően hardcore és punk zenei fesztivál, a színtér friss csapataival. Az idei fesztiválon olyan zenekarok léptek fel a teljesség igénye nélkül, mint a Turnstile, a Loethe, a Touché Amoré, a Deafheaven, a Counterparts, a Terror, vagy a Knocked Loose. A fesztivál youtube csatornájára az utóbbi hetekben szép számmal kerültek fel a teljes koncertek, így aki a fenti stílusok kedvelője, az kattintson bátran. /Fotó: Turnstile, Outbreak Facebook/

Tovább

Újra kiadja a legutóbbi albumát a Nightwish

nightwish-2022.jpgTour Edition alcímmel újra megjelenik a Nightwish legutóbbi albuma, az eredetileg 2020 áprilisában kiadott Human. :||: Nature.. A dupla anyaghoz a zenekar extraként a tavalyi online koncertjük anyagát, a An Evening With Nighwish In A Virtual Worldöt társítja majd be, mely itt a fizikai formátumban a Virtual Live Show From The Islanders Arms 2021 címet viseli majd. Ízelítőnek a Noise-t adták ki a csomagról, a pontos dallista és a videó az alábbiak. A megjelenés: november 18.

Tovább

WitcheR - Lélekharang (Filosofem Records, 2022)

Megingathatatlan tartópillérek

297742674_989409595089677_6540564184346582380_n.jpg

Szerencsés helyzet, ha az ember egy zenekar útját a formáció kezdeti lépéseitől nyomon tudja követni. A Vas megyei, egészen pontosan felsőszölnöki WitcheR pályáját ha nem is a legelső demótól, de a bemutatkozó nagylemeztől, az egyes fórumokon demóként emlegetett Boszorkánytánctól figyelhetem. Ez a pálya pedig egy határozott íven halad, függetlenül a külső tényezőktől, a ma embere által látszólag ki nem kerülhető ingerektől.

Tovább

Március végén jön a Bury Tomorrow lemeze

Itt egy friss dal, az Abandon Us

burytomorrow2022.jpgMárcius 31-re lőtte be a következő albumának, a The Seventh Sunnak a megjelenését a Bury Tomorrow. A különböző, egyébként első blikkre nagyon igényes kiadásokban megjelenő anyagról a bejelentés mellé kiadták az Abandon Us című dalt. A korábban kiadott Death (Even Colder) és a Life (Paradise Denied) című számok nem lesznek rajta a tizenegy tételes anyagon.

Tovább

Ihsahn remix készült a The Halo Effect egyik dalához

the_halo_effect_2022.jpgNem más, mint maga Ihsahn értelmezte újra a The Halo Effect egyik dalát, a Shadowminds-ot. A nemrég megjelent albumot, a Days Of The Lostot nemsokára a Machine Head és az Amon Amarth társaságában Budapesten is bemutatja majd az egykori In Flames tagokból álló csapat, mi valószínűleg a nevezett - és lentebb hallható - tételnek az eredeti verzióját kapjuk majd az arcunkba. Addig is...!

Tovább

Megjelent a Volbeat korábban ígért online koncertje

volbeat_2021_1.jpgKiadta a Wait A Minute... Let's Tour! koncertfelvételt a Volbeat. A hamarosan, egész pontosan november 5-én Budapestre látogató metal arcok a San Diegóban adott bulit még 2021-ben vették fel, így az is nyugodtan megnézheti, aki nem szereti a spoilereket; nálunk valószínűleg kicsit másabb lesz a szett. Fontos infó: a felvétel csak limitált ideig, vasárnapig nézhető, utána törlik a YouTube-ról.

Tovább

On The Prowl címen jön a Steel Panther új lemeze

steel-panther2022.jpegFebruár 24-re lőtte be az új lemezének megjelenését pinabubus glamcsapat, a Steel Panther. Az On The Prowl borítója és nem meglepő címekkel teli dallistája az alábbi. Elsőként a lemez nyitódala, a szokásosan kattant videóval körített Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight) került ki. Mint ismert, ez a nagylemez lesz a első, amint a Lexxi Foxx helyére került Spyder pengeti a mélyeket, mutatjuk hogy sikerült.

Tovább

Rendhagyó albumának bejelentésével tért vissza Bruce Springsteen

brucespringsteen2022.jpgBruce Springsteen bejelentette legújabb albumának megjelenését, amely november 11-ére esik majd és az ”Only The Strong Survive” címet kapta. Az album rendhagyó módon nem Bruce saját dalait hallhatjuk majd, hanem olyan nagy soul előadók műveit, mint Motown, Gamble and Huff vagy Stax, Springsteen ikonikus hangjával hangjával. Bruce 21. stúdióalbumán emellett közre működik Sam Moore, az E Street Horns, Rob Mathes, Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins és Fonzi Thornton is. 

Tovább

A You Could Be Mine koncertvideójával jelentkezett a Guns N' Roses

guns_n_roses_2018.jpgNovember 11-én újra megjelenik a Guns N' Roses dupla lemeze, az eredetileg 1991-ben megjelent Use Your Illusion. A többféle külön kiadásban elérhető csomag legdurvább, díszdobozban kiadott verziójában összesen kilencvenhét dal fog figyelni, melyek közül hatvanhárom eddig kiadatlan volt a nagyközönség számára. A koncertes extrák közül most a Live In New York videó egy dala, a You Could Be Mine került ki (pont az, mint korábban hanganyag formájában), ezt az alábbiakban láthatjátok.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum