RockStation

Az Ördög és a szarva - Ezt rejti a 2021. novemberi Metalhead Box

2022. február 06. - theshattered

metalheadbox.jpgAz ötödik szülinapját ünnepelte ezzel a dobozzal a Metalhead Box stábja. Nos, rendesen kitettek magukért! Koponyák, pentagramok, ördögök minden mennyiségben, ráadásul az autogramkártya sem kutya! A bevezetőből az is kiderül, miért haragudtak rám az előző videóban a dobozok. 

Tovább

Több új lemez is késve érkezik a gyártási problémák miatt

Legutóbb éppen a Machine Head és a Megadeth halasztott

2021_nirvana_nevermind_lp.jpg

Többször is hallhattuk mostanában, hogy a fizikai hanghordozók, különösen a vinyl lemezek - leánykori nevén bakelit - gyártása nehézségekbe ütközik, ami a megjelenések csúszásához vezet. De tényleg olyan bonyolult kipréselni pár deka műanyagot? Úgy tűnik, igen.

Tovább

Jimmy Kimmelnél is bemutatta az egyik friss dalát Slash és zenekara

slash-myles-kennedy-october-2021-promo.jpgJövő hét pénteken érkezik a Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators új nagylemeze, a 4, így érthető okokból nagyban dübörög a promóciós gépezet. A kalapos gitáros és csapata legutóbb Jimmy Kimmelnél igyekezett felhívni a figyelmet az anyagra, itt a csomag első kislemezdalát, a The River Is Risingot játszották el.

Tovább

Teljesen kész a Machine Head következő lemezének anyaga

mh2021.pngAz utolsó hangig felrántotta az új nagylemezének dalait a Machine Head. A Robb Flynn-vezette négyes még idén kiadja a 2018-as, finoman szólva is felemás megítélésű Catharsis utódját, amin a tavaly megjelent EP, az Arrows In Words From The Sky dalai is ott figyelnek majd. A folyamatokról és a lemez milyenségéről a csapat basszusgitárosa, Jared MacEachern beszélt kicsit a Primordial Radionak.

Tovább

Az Opeth előtt tiszteleg az új dalában a Periphery gitárosainak zenekara, a Haunted Shores

haunted_shores_2021.pngBemutatta a második friss dalát a Haunted Shores. A Misha Mansoor és Mark Holcomb által alkotott instrumentális formáció a Nocturnal Hours-t a Shining énekes/szaxofonos/gitárosának, Jørgen Munkeby-nek a játékával egészítette ki. A korai Opeth előtt tisztelgő tétel az alábbiakban található meg, a Void címre keresztelt nagylemez március 11-re várható.

Tovább

Dread Reaver - Megérkezett Abbath lemezének címadó dala!

abbath2022.jpegBő másfél hónapot kell már csak várni Abbath új lemezének, a Dread Reavernek a megjelenéséig. Hogy addig is tartalmasan menjen az idő, a black metal legenda kiadta a második lemezelőzetes dalát, ezt az alábbiakban találjátok meg. A két kiadott nóta alapján egy elég változatos anyagra számíthatunk, érdemes nyitva tartani a füleket!

Tovább

Nu metal röfik - Friss dal jött az Alien Ant Farm gitárosával erősödött csapattól

wearepigs2021.jpgMost már hivatalosan is Terry Corsóval (Alien Ant Farm) dolgozik a We Are Pigs. A dél-afrikai származású producer-dalszerző, Esjay Jones által vezetett brigád korábban Brian "Head" Welch-sel (Korn, Love & Death), JR Bareis-zel (Love & Death) és Morgan Landerrel (Kittie) is dolgozott már, most az Anorecticet adta ki, országnak-világnak. A nu metal fanoknak kötelező falat!

Tovább

Megérkezett a Red Hot Chili Peppers új dala: itt a Black Summer!

red_hot_chilli_peppers_2022.jpgLehozta az újrabemutatkozó dalát a régi-új felállású Red Hot Chili Peppers. Az ismét John Frusciantéval dolgozó csapat, akik a tervek szerint június 15-én Budapesten is fellépnek majd, április 1-én hozza ki a friss nagylemezét, az Unlimited Love-ot, amin nem kevesebb, mint tizenhat nóta mosolyog majd A klippel megtoldott Black Summer a nyitónóta szerepét játssza majd.

Tovább

Megvannak az idei Rock & Roll Hall Of Fame jelöltek

judas_priest_2018_2u.jpgLehozták a listát, kik azok a zenekarok és előadók, akik idén esélyesek lehetnek arra, hogy mostantól ott legyenek a Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagjai között. A sorban ismét ott figyel a Rage Against The Machine és a Judas Priest, előbbi tavaly, utóbbi 2018-ban és 2020-ban is esélyes volt a beiktatásra, végül viszont - ahogy látni is - nem rájuk esett a választás.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum