RockStation

2008 után új albumra készül a Dismember

2023. január 09. - theshattered

dismember2022.jpgMiután a Nuclear Blasthez szerződött, beindult az élet a Dismember körül. Az újra az 1991-es felállásbna nyomuló legendák egyrészt az összes eddigi anyagukat elérhetővé tették a streaming felületen (fizikai kiadások is tervben vannak), másrészt 2008 után először jön majd a friss anyag is.

Fred Etsby: "Beszéltünk már az új zenékről. A kérdés az, hogy mikor. A járvány és minden más miatt ez az év azzal fog elmenni, hogy a 2019-20-ra lekötött koncertjeinket pótoljuk.

Szóval itt vannak ezek feladatnak, valamint azok a metal fesztiválok, főleg Európában, ahol zárás után rögtön fognak bele a következőbe és adják el a jegyeket a következő évi etapra. Ezekből van egy pár a jövőben, ami tök jó móka lesz. De gondolkodunk már a felvételeken is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1818021890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum