RockStation

Jó hírek az Enforcer háza tájáról: új szerződés, új album

És persze van egy új előzetes videó is

2023. február 13. - moravsky_vrabec

enforcer_2.jpg

Aki először hallja az Enforcer zenéjét, azt hiheti, hogy Marty McFly ismét beizzította az időgépet. A svédek ugyanis nyers, zsigeri módon játsszák a speed metalt, úgy, ahogy az a 80-as években volt szokás.

A zenekar hatodik nagylemeze az akár önironikusnak is felfogható Nostalgia címmel érkezik május 5-én. Az új albumot már a Nuclear Blast kiadó gondozza, és ha a teljes anyag is olyan lesz, mint a kóstolónak bedobott Coming Alive dal, nem lesz nehéz szintet ugraniuk. Stimmel a hangzás is, a felvétel és a keverés analóg technológiával készült a srácok szülővárosában. A farmermellény nem hogy mocorog a szekrényben, de szinte vörösen izzik, hehe. Ha mond valamit az olyan bandák neve, mint az Anvil vagy a Venom, már indíthatod is a videót! Van persze borító és dallista is, azokhoz egy kicsit tovább kell görgetni. 

Enforcer - Nostalgia dallista 

1. Armageddon
2. Unshackle Me
3. Coming Alive
4. Heartbeats
5. Demon
6. Kiss Of Death
7. Nostalgia
8. No Tomorrow
9. At The End Of The Rainbow
10. Metal Supremecia
11. White Lights In The USA
12. Keep The Flame Alive
13. When The Thunder Roars (Crossfire)

enforcer_nostalgia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5418047830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum