RockStation

Erre a megagaiga rockfesztiválra te is beneveznél ugye?

2023. március 31. - sunthatneversets

Szokták mondani, hogy a világ legnagyobb rockfesztiválját az észak-németországi Wackenben rendezik, meg azt is, hogy a legdurvább felhozatalt a franciaországi Hellfest produkálja. Na, de most mit szóljunk ehhez?

Bár ez nem is biztos, hogy Fesztivál, merthogy utoljára a PowerTip elnevezésű eseményt 7 éve rendezték meg és akkor is csak pár nagy név lépett fel. Ez viszont most így néz ki októberben a kaliforniai Indioban:

power-trip-festival-2023-poster.jpg

Az AC/DC visszatérését már tegnap itt érintettük. Ozzy szereplése erős kérdőjeleket vet fel bennünk, mert ugye nemrég vonult vissza a turnézástól (igaz ez egyetlen koncert), a Tool meg egy kicsi kakukktojás, de mi szívesen megnéznénk, már ha tudnánk rá akkreditáltatni magunkat, mert a jegyek 599 dollártól, azaz laza 200.000 forinttól indulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818085106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum