RockStation

Szombaton különleges koncertet az Akváriumban a Strong Deformity

2023. május 25. - sunthatneversets

sdr25.jpgMájus 27-én ünnepli Racket című albumának 25. évfordulóját a Strong Deformity zenekar. A koncertre az Akvárium Kis Hall-jában kerül sor ahol fellép még a Cadaveres, akik utolsó koncertjüket adják ebben a formában a fővárosban és a Nagyúr.

A Strong letolja a Racketet elejétől a végéig, aztán játszanak a legendás Magic Syrupról és az új albumukról, az Inside Your Sun-ról is. A koncerten fellép Vörös Andris (Ördög, Superbutt) is, aki a Racket albumon is vendégszerepelt anno.

Nagyúr
Van ez a zenekar, elég béna névvel, a Nagyúr, de ami még ennél is nagyobb baj velük, hogy képtelenek ajánlókat írni magukról. Egy civil el sem tudja képzelni, mennyire nehéz ajánlgatni magát egy zenekarnak úgy, hogy az ne tűnjön béna flexelésnek! De komolyan, írni olyan szavakat, ami nem annyira átlátszó, hogy kiderüljön, hogy saját magukról írják, de elég menőn hangzó ahhoz, hogy bevonzon még pár fizetőt?! Iszonyú! És nincs ám egy manager, aki kirántja a zsebéből ezeket a szavakat! Szóval most is kértek tőlünk egy pár sort, és ez lett belőle. Azért a klipjeinket csekkoljátok, hátha meggyőző. Aztán ha nem tetszik, május 27-én az Akváiumban élőben elmondhatjátok, hogyan lehetne jobb.

Cadaveres Esszenc!a
Május 27-én az Akváriumban láthatjátok Budapesten utoljára a zenekar "Cadaveres Esszencia" projektjét, ami egy sok résztvevős csoda-dolog, talán az egyik legizgalmasabb valami, ami valaha is megtörtént velünk!
A zenekar korai korszakából Kecskés Peti és Viniczai Szabi vesz részt a jubileumi koncertsorozatban a Cadaveres idők két nagy korszakának énekesei - Gabó Ádi és Bölcsföldi Zoli - mellett. Természetesen ezen az estén is velünk lesz majd a színpadon Juhász Misel, Tajti Vince és Markó Tomi, Körmöczi Peti mellett! A klubkoncertek lezárásaként, ezen a fővárosi helyszínen búcsúzunk majd tőletek 30 év Cadaveres és Tortugas dalaival, régi és az új tagok tolmácsolásában. Készülünk további meglepetés vendégekkel is, részletek és nevek hamarosan!

Várnak minden érdeklődőt az este két másik fellépőjével a Strong Deformityvel, akik a Racket lemezük 25. évfordulóját ünneplik és a NagyÚr zenekarral, Pálinkás Tomival!

További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618131922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum