RockStation

RockNuggets Vol88. / The Do Nothing Machine - I Am Dynamite! (2023)

2023. augusztus 24. - KoaX

a0457036912_10.jpg

Végre valahára eljutunk a tengeren túlra is! Egészen pontosan Brooklynba vezet az utunk, ahol réges-régen megalakult a The Do Nothing Machine, akik a hetedik albumukkal jelentkeztek idén nyáron. 

A zenekar instrumentális zenében utazik, de nem a mostanában megszokott elszállós riffeket varázsolják elő a gitárokból, hanem sokkal inkább olyan az egész, mintha a Karma To Burnt keverném valami New Yorkból származó hardcore zenekarral. Megvan a lüktetése, megvan a húzása, van egy bulizós hangulata is, de az album egyes pontjain megtalálható a tipikus instrumentális elszállós hangulat is, amire a torzított gitárok riffjei csak jobban ráerősítenek. A zenekar kérése, hogy az I  Am Dynamite! anyagukat csak és kizárólag fejhallgatóval hallgassuk, hogy semmi más ne tudja befolyásolni a hallgatót. Én is így tettem, és nehezen is koptattam ki a lejátszómból ezt az anyagot. 

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6018197201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum